Obavijesti

Sport

Komentari 28

Vešović: Ne trebamo precijeniti Salzburg, mi idemo tamo zabiti

Vešović: Ne  trebamo precijeniti Salzburg, mi idemo tamo zabiti
1

Šanse su 50:50. Salzburg je prvak Austrije, mi Hrvatske i tako se moramo i postaviti. Ne smijemo se bojati nikoga. Ne smijemo podcjenjivati Salzburg, ali ne treba ih ni precjenjivati, poručuju iz Rijeke

VIDEO

Nogometaši hrvatskog prvaka Rijeke doputovali su u Salzburg. Kratkih 40 minuta leta iz Zračne luke Rijeka na Krku do Salzburga prošli su jako brzo, a nogometaše Rijeke dočekalo je ugodnih 18 stupnjeva.

Dobro otvaranje sezone i četiri pobjede razlog su za optimizam protiv austrijske momčadi koja je najveći izazov za izabranike Matjaža Keka u ranoj fazi sezone.

- Šanse su 50:50. Salzburg je prvak Austrije, mi Hrvatske i tako se moramo i postaviti. Ne smijemo se bojati nikoga. Ne smijemo podcjenjivati Salzburg, ali ne treba ih ni precjenjivati - ustvrdio je Marko Vešović uoči prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka, stoji na službenoj stranici NK Rijeke.

- Odlična su ekipa, ali idemo ostvariti dobar rezultat pred uzvrat. Svaki gol u gostima puno bi nam značio - zaključio je Marko Vešović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Simon Sluga zamijenio je ozlijeđenog Andreja Prskala na golu na otvaranju sezone. U prve četiri utakmice Rijeka je primila samo dva pogotka, a Simon je odlično čuvao svoja vrata u ključnim trenucima.

Pravi ispit za Rijeku, posebice obranu, bit će ogled protiv Salzburga u srijedu (Stadion Salzburg, 18.45 sati) u trećem pretkolu kvalifikacija Lige prvaka.

- Čeka nas teška utakmica i težak protivnik - rekao je Simon Sluga po dolasku u Salzburg.

U riječkim redovima ne nedostaje optimizma, iako su svi svjesni snage austrijskog prvaka.

- I nas će se puno toga pitati. Odlučivat će detalji, svi jedva čekamo utakmicu. Treba biti realan i vidjeti što će donijeti prva utakmica - ustvrdio je Sluga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića