Obavijesti

Sport

Komentari 3

Veszprem je obranio naslov u Seha ligi, Momir Ilić je MVP...

Veszprem je obranio naslov u Seha ligi, Momir Ilić je MVP...
7

Veszprem je slavio protiv Vardara 28-26 u finalu Seha lige u Varaždinu. PPD Zagreb je osvojio broncu, a najkorisniji igrač završnog turnira je Momir Ilić

VIDEO

Rukometaši mađarskog Veszprema pobjednici su SEHA lige nakon što su u finalnom susretu u Varaždinu pobijedili Vardar 28-26.

Mađarski sastav je tako obranio naslov pobjednika osvojenog prošle godine pobjedom u finalu protiv Meškova 32-21. Ovoga puta Veszprem je daleko teže stigao do pokala.

Vardar je vodio na poluvremenu 15-14 nakon što je u nekoliko navrata imao i tri gola prednosti.  Neizvjesno je bilo i u drugom poluvremenu. Pet minuta prije kraja susreta Mađari su prvi put stigli do dva gola viška (27-25), što su uspjeli obraniti do kraja.

Veszprem su do pobjede predvodili Momir Ilić sa sedam, te Ivan Slišković i Laszlo Nagy sa po četiri gola. Renato Sulić je zabio jedan gol, a Mirko Alilović je sakupio pet obrana.

Kod Vardara najefikasniji su bili Luka Cindrić s pet, te Timur Dibirov i Aleks Dujšebajev sa po četiri gola. Igor Karačić je dodao dva gola. 

PPD Zagreb do bronce

U susretu za treće mjesto rukometaši PPD Zagreba su pobijedili Meškov 24-23. Hrvatski prvak je tako ponovio uspjeh iz prijašnje dvije sezone kada je također bio treći, a treće mjesto Zagrebaši su osvojili i u premijernom izdanju SEHA lige 2012.

Momir Ilić MVP

Za najkorisnijeg igrača završnog turnira SEHA lige izabran je Momir Ilić (Veszprem), a u najboljoj ekipi završnog turnira su Ivan Stevanović (PPD Zagreb), Cristian Ugalde (MVM Veszprem), Momir Ilić (MVM Veszprem), Luka Cindrić (Vardar), Aleks Dujšebajev (Vardar), Zlatko Horvat (PPD Zagreb) i Rastko Stojkovic (Meškov).
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...