Obavijesti

Sport

Komentari 88

Vidal: Da je bio VAR, Real ne bi uzeo zadnje dvije Lige prvaka...

Vidal: Da je bio VAR, Real ne bi uzeo zadnje dvije Lige prvaka...
4

Znam da je Barcelona pet puta osvojila europski naslov, želim da sa mnom osvoji šesti. Da je bio VAR, osvojio bih dvije ili više Liga prvaka s Bavarcima, rekao je čileanski veznjak Barcelone Arturo Vidal

VIDEO

Odlazak Paulinha u Barceloni su nadomjestili Arturom Vidalom. Bivši veznjak Bayerna stigao je na Nou Camp, a jedna od glavnih želja mu je osvojiti Ligu prvaka.

- Znam da je Barcelona pet puta osvojila europski naslov, želim da sa mnom osvoji šesti - rekao je Vidal, koji je u posljednje dvije godine s Bayernom ispadao od Reala.

- Da je bilo VAR-a, osvojio bih dvije ili više Liga prvaka s Bavarcima - rekao je Vidal neizravno poručivši da je Real zadnje dvije titule osvojio na račun sudačkih grešaka.

Veliki sudački poguranac imao je Real u sezoni 2016./2017.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bayern je u Madridu stigao 2-1 iz prve utakmice te izborio produžetak, u tih dodatnih 30 minuta Real je zabio tri gola i to nakon što je Arturo Vidal dobio smiješan drugi žuti za duel koji nije ni bio faul, dok je u isto vrijeme Casemiru oprošten crveni karton, a Ronaldo je dva gola zabio iz ofsajda i Real je prošao u polufinale.

Sudio je Mađar Viktor Kassai.

Prošle sezone Bayern i Real susreli su se u polufinalu Lige prvaka.

Ovaj put Arturo Vidal nije igrao, bio je ozlijeđen, ali opet je bilo jako puno kontroverzi. Bayern je prvu utakmicu u Münchenu izgubio 2-1, u Madridu je bilo 2-2, a Turčin Cuneyt Cakir mogao je bez problema suditi dva penala za Bayern, nakon duela Ramosa i Lewandowskog i situacije u kojoj je Marcelo igrao rukom. 

VIDI OVO! KVIZ: Koliko će te biti bogati? 

- Ponovno isto, ovo je j*bni kriminal - rekao je tada Vidal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu