Obavijesti

Sport

Komentari 81

VIDEO Barca prosula nemoguće! Tri gola prednosti otišla u vjetar

VIDEO Barca prosula nemoguće! Tri gola prednosti otišla u vjetar

Igramo s klincima. U situacijama kao što je bila ova, teško je napraviti prave zamjene kada toliko igrača nedostaje. Situacija s ozlijeđenima u Barceloni trenutno je vrlo čudna, kaže trener Barcelone Sergi Barjuan

VIDEO

Barcelona je odigrala furiozno prvo poluvrijeme. Već u 5. minuti mrežu je zatresao Ansu Fati. Trinaest minuta kasnije Barcelonin kapetan Sergio Busquets postigao svoj prvi pogodak u La Ligi nakon dvije godine, a u 34. je Memphis Depay glavom poslao loptu u mrežu na ubačaj Jordija Albe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vjenčanje Luisa Suareza 01:51

Činilo se da je konačno prošlo Koemanovo prokletstvo. No, tri pogotka prednosti nakon prvog poluvremena u Vigu otišla su u vjetar, gdje je domaća Celta pogotkom u završnici dvoboja 13. kola španjolske La Lige uspjela osvojiti bod odigravši 3-3.

U nastavku je Celta zaigrala mnogo bolje što je rezultiralo i pogocima. U 52. minuti je Iago Aspas postigao prvi pogodak za domaću momčad, a Nolito je u 74. minuti potpuno smanjio zaostatak. U šestoj minuti sučevog dodatka kapetan domaćih Iago Aspas svojim je drugim pogotkom na utakmici, sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora, postavio konačnih 3-3.

LaLiga - Celta Vigo v FC Barcelona

Osim toga, Katalonci su na ovoj utakmici izgubili Fatija, koji je u 48. minuti sjeo na travnjak i uhvatio se za zadnju ložu lijeve noge te morao izaći iz igre.

- Velika je šteta što nismo uspjeli slaviti na gostovanju. Dalje ćemo morati poći s idejom igre iz prvog poluvremena. Puno igrača nam je ozlijeđeno pa je i dalje teško voditi momčad, sve posložiti. Ako pogledate momčad, igramo s klincima. U situacijama kao što je bila ova, teško je napraviti prave zamjene kada toliko igrača nedostaje. Situacija s ozlijeđenima u Barceloni trenutno je vrlo čudna i bilo bi dobro kada bismo osigurali da se takvo što ne ponovi u budućnosti - rekao je Sergi Barjuan, još uvijek trener prve Barcine momčadi.

Champions League - Group E - Dynamo Kyiv v FC Barcelona

Barcelona je sa 17 bodova privremeno na devetom mjestu, a za vodećim Real Sociedadom zaostaje osam bodova. Celta Vigo je s 12 bodova na 14. poziciji.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

U prvoj utakmici subotnjeg programa Espanyol je kao domaćin svladao Granadu sa 2-0. Adria Pedrosa (30) i Raul de Tomas (42) bili su strijelci za pobjednike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao