Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Bivši dinamovac utrpao dva Kovaču! Na rubu je otkaza

VIDEO Bivši dinamovac utrpao dva Kovaču! Na rubu je otkaza

Nenad Bjelica je razbudio Union Berlin koji je pred svojim navijačima svladao Werder 2-1. Jedan hrvatski trener tone sve dublje, drugi se uzdiže sve više

VIDEO

U dugom negativnom nizu i dalje su nogometaši Wolfsburga, koje vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, njih je kao gost u 26. kolu njemačke Bundeslige svladao Augsburg 3-1.

Wolfsburg je posljednji put u prvenstvu pobijedio sredinom prosinca prošle godine. Nakon toga je odigrao 11 ligaških utakmica, šest puta je remizirao, pet puta izgubio, a ovo mu je bio treći poraz u nizu. Trenutačno se Wolfsburg nalazi na 14. mjestu ljestvice.

Jakić junak Augsburga

Wolfsburg je poveo u devetoj minuti golom Wimmera, ali taj je igrač potom preuzeo rolu tragičara. Pocrvenio je u finišu prvog poluvremena kada su gosti izjednačili na 1-1 golom Maiera u drugoj minuti nadoknade. U nastavku je Augsburg postigao nova dva gola za preokret, a junak njihove pobjede bio je hrvatski nogometaš Kristijan Jakić koji je bio dvostruki strijelac.

Statistika Kristijana Jakića

U 61. minuti se najbolje snašao u gužvi nakon kornera te je pogodio za 2-1, dok je konačnih 3-1 postavio u 79. minuti kada je precizno pogodio s 20 metara. Jakić je odigrao cijelu utakmicu te su ovo bili njegovi prvi pogoci otkako je došao u Augsburg iz Eintrachta. U pobjedničkom sastavu Dion Drena Beljo je zaigrao od 83. minute, a za domaćina Lovro Majer od 79. minute.

>> VIDEO: WOLFSBURG - AUGSBURG 1-3

Kovač tone, Bjelica se uzdiže

I dok je Niko Kovač sve nesigurniji na svojoj trenerskoj poziciji u Wolfsburgu, Nenad Bjelica je razbudio Union Berlin koji je pred svojim navijačima svladao Werder 2-1. Unutar samo tri minute Union Berlin je postigao dva gola, u 50. je strijelac bio Vertessen, a u 52. minuti Aaronson. Za goste je počasni gol dao Weiser.

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović ostao je na domaćoj klupi za pričuve kroz cijelu utakmicu, a Bjeličina momčad sada je na 13. mjestu ljestvice.

>> VIDEO: UNION - WERDER 2-1

Premda je primio prvi gol na susretu Bayern je lako prošao gostovanje kod Darmstadta gdje je pobijedio 5-2. Domaćin je poveo golom Skarkea u 28. minuti, ali su do odmora rezultat na stranu Bayerna okrenuli Musiala i Kane. U nastavku je još jednom pogodio Musiala i Gnabry za 4-1, a u nadoknadi je još svaka momčad dala po pogodak. Za Darmstadt je strijelac bio Wilhelmsson, a za goste Tel.

Uz utakmicu više Bayern ima sedam bodova manje od vodećeg Bayera. Za Darmstadt je do 79. minute igrao hrvatski nogometaš Bartol Franjić.

>> VIDEO: DARMSTADT - BAYERN 2-5

Tek treću pobjedu u sezoni upisao je Mainz koji je kao domaćin svladao Bochum 2-0. Oba pogotka je postigao Burkardt.

Posljednje dvije utakmice na rasporedu su tijekom nedjelje, parovi su Freiburg - Bayer i Borussia (D) - Eintracht.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta