Obavijesti

Sport

Komentari 7

VIDEO Braća Sharbini kao Messi i Suarez: Pogledajte ovaj gol! Bivši 'vatreni' briljira u 4. ligi

VIDEO Braća Sharbini kao Messi i Suarez: Pogledajte ovaj gol! Bivši 'vatreni' briljira u 4. ligi

Anas i Ahmad Sharbini i dalje igraju u četvrtoj ligi za OŠK iz Omišlja, a u pobjedi nad Zametom 6-1 mlađi brat zablistao je s četiri gola

VIDEO

Bio je ikona Rijeke za koju je u tri navrata odigrao 163 utakmice i zabio 42 gola, s bratom Ahmadom prešao je u Hajduk. Slaven Bilić zvao ga i je u reprezentaciju, kasnije je pod Nikom Kovačem zaigrao protiv Messija i društva u prijateljskoj u Londonu.

Anas Sharbini (36) već pet godina ne igra ozbiljan nogomet, ali klasa je i dalje tu. Pokazao je to u subotu na utakmici Četvrte nogometne lige nogometnog središta Rijeka u pobjedi svog OŠK-a protiv Zameta 6-1 u Omišlju. Zabio je četiri komada! A brat Ahmad (39), koji mu je još suigrač, jedan.

Posebno je zanimljiv bio drugi gol u 39. minuti za 3-1. Ahmad je izveo penal tako što je dodao u lijevu stranu, a Anas je zavukao loptu u bliži kut za pljesak malobrojnih navijača na Krku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetio nas je taj potez na penal koji su izveli Leo Messi i Luis Suárez u dresu Barcelone u pobjedi nad Celtom 2016. Taj gol možete pogledati OVDJE.

Možda kvaliteta protivnika nije bila na toj razini, ali braća Sharbini unijeli su dašak čarolije na niželigaški teren.

- Iznajmljujem apartmane i radim u građevinskoj tvrtki na Krku. A svako poslijepodne nogomet, vikendom utakmice za OŠK Omišalj i poslije uživancija. Anas? Da, i on je s nama. Ja igram, on gleda! Uđe u drugom poluvremenu. Naime, igramo na istoj poziciji, a moramo imati tri mlađa igrača pa trener misli da je potrebniji za drugo poluvrijeme - rekao je Ahmad u nedavnom gostovanju na Podcast Inkubatoru.

Dražice: Nogometaši, bra?a Anas i Ahmad Sharbini

OŠK je nakon 21 kola na trećem mjestu s osam bodova zaostatka za vodećim Halubjanom iz Viškova i šest za Rovinjom. Zamet se, pak, s Gospićem grčevito bori za ostanak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union