Sport

Komentari 328

Vatreni doček u Splitu! Junaka derbija Livaju navijači nosili na ramenima: 'Volim te, Hajduče!'

Vatreni doček u Splitu! Junaka derbija Livaju navijači nosili na ramenima: 'Volim te, Hajduče!'

Hajdukovci su sletjeli u zračnu luku u Resniku pa izašli ispred gdje ih je dočekala bakljada i pjesma. Slavlje se preselilo na Poljud, gdje je Torcida u zanosu pjevala i uvredljive stihove na račun Dinama

'Slavidu ti ime, lipo i bez priše, sveti Duje, Marul, i sva splitska dica...', objavio je Hajduk na Facebooku priloživši video od kojeg prolaze trnci. Nebitno tko za koga navija, čiji je obožavatelj, ljubitelji HNL-a znat će cijeniti ovakve trenutke u kojima su Splićani još jednom pokazali koliko vole svoj klub i koliki je dio njihovih života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hajduk je u derbiju 18. kola HNL-a, najvećem hrvatskom, slavio protiv Dinama na Maksimiru 2-0. Utakmicu, pomalo mlaku i mekanu, nije zabilježio incident tijekom već nakon utakmice, što ipak nije moglo pokvariti raspoloženje veselih i vrlo dobro raspoloženih hajdukovaca.

Pa se tako već ubrzo nakon velike pobjede u Zagrebu pojavila informacija da će biti organiziran veliki doček. Tako je i bilo. Hajdukovci su sletjeli u zračnu luku u Resniku nešto poslije 22 sata pa izašli ispred gdje ih je dočekala bakljada velikog broja ljudi i pjesma.

- 'Ja te volim, ja te volim, Hajduče' i 'Samo jednu želju imam' - orila se pjesma dok su hajdukovci slavili zajedno s navijačima.

Navijači priredili doček igračima Hajduka koji su slavili u derbiju s Dinamom

Junaka utakmice Marka Livaju, koji je zabio spektakularan gol pa na isti način i asistirao, dočekale su supruga Iris i kći, koje su mu dotrčale u zagrljaj.

Sjajne scene dolaze iz Splita u kojem su uvjereniji nego ikad: ova sezona je Hajdukova! Pa se slavlje nastavilo i kod Poljuda gdje se skupio još veći broj navijača. Svi oni koji nisu imali priliku prisustvovati velikoj pobjedi na Maksimiru dobili su šansu zapljeskati svojim junacima kod Poljuda.

A pošto se zna da je Livaja jedan od onih koji rado sudjeluju u fešti s navijačima, cijeli događaj ne bi mogao proći bez njega. Livaju su u jednom trenutku podigli na ramena i cijela ludnica je dodatno eruptirala.

No, slavlje je otišlo preko mjere i granice dobrog ukusa kada su navijači zapjevali "mrzim Dinamo, srpsko ime to" dok je Livaja bio na ramenima i širio ruke.

Pogledajte video Dalmatinskog portala pa procijenite sami.

Pogledajte galeriju dočeka iz Splita:

Najčitaniji članci