Sport

Komentari 196

VIDEO Ristovski je napao igrača Hajduka, Katić na podu, a o incidentu ni slova u zapisniku!

VIDEO Ristovski je napao igrača Hajduka, Katić na podu, a o incidentu ni slova u zapisniku!

Ne znamo čime je bio izazvan, ali jedan igrač Dinama udario je igrača Hajduka koji je došao s klupe na travnjak pozdraviti se. Nakon toga je krenuo kaos koji su pokušali smiriti i suci

Nakon što je đakovački sudac Zdenko Lovrić odsudio kraj utakmice Dinama i Hajduka (0-2) krenulo je uobičajeno pozdravljanje i čestitanje igrača na centru Maksimira koje je na trenutak izmaklo kontroli.

Dinamovac Stefan Ristovski nasrnuo je na igrača Hajduka koji je došao s klupe za pričuve u jakni (teško je sa sigurnošću reći koga) i pokušao ga ošamariti desnom rukom dok ga je držao igrač Hajduka i sunarodnjak Jani Atanasov.

Vidi se to na snimci koju je objavio Hajdučki portal, a zabilježili su ga i fotografi Pixsella.

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje

Počelo je naguravanje, igrač Dinama još je jednom istog igrača primio za vrat, a sudačka ekipa potrčala je prema tom mjestu pokušati smiriti strasti. Kasnije je to napravio i Arijan Ademi, kapetan Dinama, kojemu se to sve odvijalo iza leđa.

Frku je pokušao riješiti i stoper Hajduka Nikola Katić, ali on je nakon nekoliko sekundi završio na podu. Nakon još malo koškanja sve je ipak mirno riješeno.

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje

Iako se taj incident događao pred očima sudaca Lovrića i njegovih pomoćnika Gorana Patakija i Marjana Tomasa, zanimljivo, delegat Darko Kolesarić iz Osijeka o tome u zapisniku, kako doznajemo, nije posvetio nijednu riječ.

POGLEDAJTE VIDEO: Naguravanje nakon derbija

A u zapisniku nije bilo ni pomoćnika Željka Kopića Alena Peternaca iako je bio na klupi Dinama, što je morao primijetiti četvrti sudac Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Kontrolor suđenja bio je Bruno Marić, predsjednik Komisije nogometnih sudaca.

Delegat je u zapisniku napisao da će o neprimjerenom navijanju, skandiranju, pjevanju i upotrebu pirotehnike od strane navijačkih skupina BBB i Torcide priložiti posebno izvješće.

Najčitaniji članci