Obavijesti

Sport

Komentari 38

VIDEO Debakl Osijeka u Turskoj. Tomas: Nismo se priviknuli na vrućine, tu je i pritisak navijača

VIDEO Debakl Osijeka u Turskoj. Tomas: Nismo se priviknuli na vrućine, tu je i pritisak navijača

Dva pogotka smo protivniku poklonili svojim greškama. Nakon toga bilo je teško vratiti se u utakmicu. Znali smo da će biti teško uz ovaj ambijent i pritisak navijača, rekao je osječki strateg

VIDEO

Nadali smo se boljem rezultatu, no Osijek je teško nastradao kod Adane Demirspor. Momčad Stjepana Tomasa izgubila je 5-1 i Turci na Opus Arenu stižu s puno kredita.

Na pola puta su do plasmana u playoff Konferencijske lige, a premda su čuda moguća, teško je za očekivati da bi Osijek mogao proći dalje. Jer u Turskoj je od početka do kraja igrala praktički samo jedna momčad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je krenulo već u 3. minuti kada je zabio Svensson, a do 16. je bilo 2-0. Strijelac je bio Sari.

Tomas je probao s izmjenama u nastavku, no bivši napadač Gorice Cherif Ndiaye bio je neumoljiv. Prvo je zabio u 52. minuti, a potom izborio penal u 67. kojeg je i realizirao.

'Bijelo-plavi' su smanjili golom Šime Gržana iz penala u 73. minuti za kakvu-takvu nadu da bi mogli smanjiti rezultat do kraja i igru "ostaviti živom" u uzvratu. No, točku na "i" stavio je Erdogan u 88. minuti.

HNK Šibenik i NK Osijek sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

Tomas: Adana je bila bolja

- Želim čestitati Adani, došla je do zaslužene pobjede. Loše smo krenuli. Razgovarali smo s igračima prije utakmice. Znali smo da će biti teško uz ovaj ambijent i pritisak navijača te da je bitno da ne primimo gol u prvih 15-20 minuta, ali nismo uspjeli - rekao je trener Osijeka Stjepan Tomas pa dodao:

- Dva pogotka smo protivniku poklonili svojim greškama. Nakon toga bilo je teško vratiti se u utakmicu. Imali smo neke prilike, da smo zabili, čak smo se i mogli vratiti, ali to se nije dogodilo. Adana je dobra momčad s talentiranim igračima, a mi moramo znati da kad takva momčad u Europi dobije priliku za gol, ona je i iskoristi.

- Vrućina? Naravno da je jednim dijelom utjecala na nas. Temperatura se u Hrvatskoj trenutno kreće između 22 i 25 stupnjeva. Nismo se mogli priviknuti na ovakvo vrijeme tako da mislim da je i to imalo utjecaja - zaključio je osječki strateg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti