Sport

Komentari 12

VIDEO Dečki, žuri mi se: Kaos na Afričkom kupu nacija, sudac dva puta prerano sudio kraj susreta

VIDEO Dečki, žuri mi se: Kaos na Afričkom kupu nacija, sudac dva puta prerano sudio kraj susreta

Utakmica s dva penala i nekolio pregleda VAR-a, crvenim kartonom, preranim prekidom i devet zamjena u drugom poluvremenu ne da se nije igrala dosta duže, već ju je sudac završio kad je na semaforu bilo 89:42

Zamjene, pauza za vodu, odugovlačenja, ma nema veze dečki, dosta vam je 85, ovoga 89 minuta, 'rekao' je sudac Janny Sikazwe i unakazio utakmicu Tunisa i Malija (0-1) na Afričkom kupu nacija te izazvao kaos na terenu s kojeg su ga ispratili zaštitari.

Africa Cup of Nations - Group F - Tunisia v Mali

Ovakve scene bile bi sramotne i na utakmici županijske lige, a kamoli na najvećem reprezentativnom natjecanju u Africi na kojem igraju imena poput Mohameda SalahaSadija ManeaRiyada Mahreza itd. Djelitelj pravde u potpunosti je 'ukrao šou' jer je dodijelio dva kontoverzna penala, zatim je prvi put prerano prekinuo utakmicu pa nakon 'novog početka' utakmice pokazao crveni karton malijskom reprezentativcu Toureu, a nakon toga je napravio još veći presedan.

Africa Cup of Nations - Group F - Tunisia v Mali

Utakmica s dva penala i nekoliko pregleda VAR-a, crvenim kartonom, preranim prekidom i čak devet zamjena u drugom poluvremenu, ne da se nije igrala i dosta minuta duže, već je završena 18 sekundi prije nego što bi semafor pokazao 90:00. Naprosto su poludjeli na klupi Tunižana, izbornik Mondher Kebaier vikao je na suce, dok se četvrti sudac i guranjem obračunavao s klupom Tunižana.

Africa Cup of Nations - Group F - Tunisia v Mali

Video možete pogledati OVDJE.

Nisu se puno miješali reprezentativci Malija koji su obranili prednost, a imali su i sreće jer je Khazri promašio penal u 77. minuti. Dugo će se još pričati o ovome, a gotovo je sigurno da si je sudac Sikazwe kupio kartu za povratak kući.

Najčitaniji članci