Obavijesti

Sport

Komentari 26

VIDEO Đoković se svađao s publikom pa ludio na sutkinju: 'Zašto se to samo meni sudi?!'

VIDEO Đoković se svađao s publikom pa ludio na sutkinju: 'Zašto se to samo meni sudi?!'

Srpski tenisač izgubio je nakon 19 pobjeda u nizu. Srušio ga je Talijan Sinner, a Đoković je opet vodio borbe sa samim sobom, neprijateljski raspoloženom publikom, ali i sutkinjom

VIDEO

Već su njegovi konkurenti pomislili da ga apsolutno nitko ne može pobijediti. I kada je pokazao naznake slabosti i dao protivnicima mrvicu optimizma, poput neumoljivog stroja bi im uništio svaku nadu. Ipak, ni on se ovaj put nije mogao izvući.

Jannik Sinner je u drugom kolu 'Zelene skupine' na završnom Mastersu u Torinu pobijedio Novaka Đokovića (7-5, 6-7, 7-6) nakon tri sata neumoljivog udaranja loptice pred krcatim tribinama u Pala Alpitour dvorani u Torinu. Imao je protiv sebe tenisača koji je u sjajnoj formi, ali i neprijateljski nastrojenu publiku koja ga je provocirala cijeli meč, no ni on nije ostao dužan. 

Iz srpskog tenisača opet je isijavala nervoza. U nekoliko navrata se svađao s publikom koja mu je zviždala kada je osvajao poene pa aplaudirala kada je griješio. I on ih je provocirao kada je osvojio drugi set, stavio je prst u uho i popraćen salvama zvižduka, kao da im je htio reći 'da vas čujem sada'.

Video pogledajte OVDJE 

ATP Finals

- Mislim da je to bilo očekivano. Jasno je da je publika bila motivirana da podrži jedinog sudionika turnira iz Italije. Normalno je da su željeli da on pobijedi - diplomatski je odgovorio Đoković o sukobu s publikom.

Na početku trećeg seta ušao je u žestoku raspravu sa sutkinjom Aurelie Tourte zbog tehnologije. Sinner je poveo 1-0, no Đoković je smatrao da je loptica kod servisa dodirnula mrežu i da je trebao biti nec. Samo tehnologija signalizira nec, no ona se ovaj put nije oglasila, što je izazvalo veliku ljutnju kod srpskog tenisača pa je protestirao kod sutkinje koja je nemoćno slijegala ramenima. 

Video pogledajte OVDJE 

ATP Finals

- Kada njemu loptica zakači mrežicu, mašina se ne oglasi, a kada meni, onda se odmah oglasi - rekao je bijesni Đoković.

Na kraju se primirio, ali ne dovoljno za pobjedu. Sinner je ovaj put bio bolji i zasluženo došao do prve pobjede protiv Novaka.

- Janik je zaslužio pobjedu jer u važnim trenucima nisam bio, pretpostavljam, dovoljno agresivan, niti dovoljno odlučan. Dao sam mu priliku da preuzme kontrolu nad poenima. Mislim da je u najvažnijim trenucima odigrao najviši nivo svog tenisa i apsolutno zasluženo je pobijedio - kazao je Đoković.

ATP Finals

Sinner je osigurao plasman u polufinale, a drugi tenisač svijeta to može napraviti u četvrtak kada u posljednjem kolu grupne faze igra protiv Huberta Hurkacza koji je ušao kao zamjena umjesto Stefanosa Tsitsipasa koji je odustao. 

- Što bih mogao naučiti iz poraza? Očigledno je da se u ovakvim mečevima pruža vrlo malo prilika za prednost, brejkove i ako ih vi ne iskoristite, onda će to učiniti vaš protivnik. To je i bio slučaj. Mislim da sam naučio da u nekim trenucima moram biti malo odlučniji, što danas nisam bio. I to je u redu jer ćete neke mečeve dobiti, a neke izgubiti. Većinu svoje karijere pobjeđivao sam u ovakvim mečevima, ali sam neke izgubio, kao ovaj večeras. Ne mislim da sam načinio previše grešaka u koncepciji moje igre, već je Janik odlučniji i hrabriji u trenucima kada je bilo najvažnije. Osvojio je nekoliko nevjerojatnih poena, odigrao tečno one udarce koje je trebao odigrati i jedino što možete napraviti je da mu “skinete kapu - zaključio je Đoković. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled