Obavijesti

Sport

Komentari 52

VIDEO Evo kako su hajdukovci razbili Osječane na Poljudu: 'Bijelo-plavima' još visi Europa

VIDEO Evo kako su hajdukovci razbili Osječane na Poljudu: 'Bijelo-plavima' još visi Europa

Dva defenzivca podebljala su golgeterski učinak, a Slovenac Mlakar zabio 12. put u sezoni. Stjepan Tomas na Poljudu je izgubio prvi put kao trener Osijeka

VIDEO

Stjepan Tomas u četvrtoj je utakmici pretrpio prvi poraz na klupi Osijeka, i to vrlo bolan. Na Poljudu je Hajduk pobijedio 3-0, a "bijelo-plavi" nisu imali nijedan udarac u okvir gola!

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukovac na biciklu

Pokretanje videa...

Nogometaš na gradskom biciklu 00:20

Chidozie Awaziem (26) opet je pokazao da zna zabiti i nakon gotovo sedam mjeseci pauze opet zatresao mrežu. Bilo je to u 25. minuti nakon kornera Yassinea Benrahoua i dodavanja Rokasa Pukštasa. Nigerijcu je to bio peti gol sezone i četvrti je strijelac Hajduka.

Split: HNK Hajduk i NK Osijek sastali se u 34. kolu Prve HNL

Raspoloženi hajdukovci zabili su još dva komada početkom nastavka i povezali petu utakmicu zaredom bez poraza, ali i primljenog gola. Dario Melnjak (30) pospremio je u 50. minuti jednu odbijenu loptu nakon što je Jan Mlakar promašio čisti zicer.

Varaždinac je zabio šesti gol sezone, a Slovenac se za taj promašaj iskupio 12 minuta poslije lijepim udarcem iskosa, 12. u sezoni za velikih 3-0 i četvrtu uzastopnu pobjedu Hajduka protiv Osječana kojima još visi Europa. Istra, Varaždin i Slaven Belupo zaostaju četiri boda, pri čemu i Puljani i Varaždinci imaju utakmicu manje, a u zadnja dva kola gostuju kod Šibenika pa dočekuju Rijeku.

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju