Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO 'Lokosi' krasnom akcijom otvorili bitku za Europu. Puclin topom iz blizine probio Čavlinu

VIDEO 'Lokosi' krasnom akcijom otvorili bitku za Europu. Puclin topom iz blizine probio Čavlinu
14

Sastav Silvija Čabraje krenuo je furiozno i poveo već u 5. minuti. Kačavenda je asistirao, Goričan zabio. A Varaždin se probudio u nastavku i stigao do izjednačenja. U sjajnoj utakmici vidjeli smo 30 udaraca

VIDEO

Nogometaši Lokomotive i Varaždina remizirali su 1-1 u utakmici 27. kola HNL-a. Bio je to sudar koji je i jednima i drugima poprilično značio jer su obje momčadi nadomak treće pozicije koja vodi u Europu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Nakon 90 minuta akcije i ukupno 30 udaraca s obje strane (Lokomotiva 20, Varaždin 10), ni jedni ni drugi nisu uspjeli osvojiti prijeko potrebna tri boda.

Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo domaćinu, koji je bio znatno inspiriraniji i motiviraniji. Sastav Silvija Čabraje krenuo je furiozno i poveo već u 5. minuti nakon krasne akcije.

Sijevnula je munjevita kontra, povukao je Kačavenda na desnoj strani i fantastičnom loptom na drugu stativu pronašao samog Goričana. Lokomotivin krilni napadač majstorski se snašao u šesnaestercu i u teškoj poziciji, u padu, izvanredno pogodio pored Zelenike. Bio je to njegov peti ligaški pogodak ove sezone.

Zagreb: NK Lokomotiva protiv NK Varaždin u 27. kolu Prve HNL

Lokomotiva je nastavila s napadima, prijetio je Stojković u 13. minuti i zatresao stativu iz blizine, a tri minute kasnije pucao je s ruba kaznenog prostora. Zatim je zaprijetio i Kačavenda u 24. minuti, ali Zelenika je bio spreman.

Zagreb: Rijeka slavila na gostovanju kod Lokomotive 1-2

U 34. minuti Marić je pucao iz daljine, no njegov dalekometni pokušaj otišao je preko gola, a Varaždin je prvu konkretniju šansu imao dvije minute kasnije kada je Drožđek pucao s ruba kaznenog prostora nakon solo prodora, no Čavlina je bio spreman.

Pred kraj prvog dijela Kačavenda je opet sjajno prijetio, Zelenika majstorski obranio, pa se, potom, čak odvažio i na udarac direktno iz kornera. Atraktivan pokušaj otišao je preko gola. Bila je to ujedno i posljednja ozbiljnija šansa u prvom poluvremenu.

A u nastavak su bolje ušli Varaždinci. Nije ih bilo u prvom dijelu, ali već nakon šest minuta drugog su uspjeli izjednačiti. Stigao je ubačaj s desne strane, Brodić je glavom prenio loptu u gužvu, a Puclin iz blizine probio Čavlinu.

Zagreb: NK Lokomotiva protiv NK Varaždin u 27. kolu Prve HNL

Nekoliko trenutaka kasnije ponovno je Marić testirao Zeleniku, koji je njegov pokušaj odbio preko gola, a u 67. minuti Tuci je zatresao stativu. Lokomotiva je bila vrlo blizu ponovnog vodstva, no rezultat se nije promijenio.

Do kraja susreta ponovno je Tuci prijetio varaždinskom golu, a u 80. minuti Stojković je u situaciji jedan na jedan promašio čistu šansu. Točnije, zaustavio ga je Zelenika. Golman Varaždina je najzaslužniji što njegova momčad kući odlazi s bodom.

Varaždin je u sudačkoj nadoknadi mogao i do potpunog preokreta kada je Mitrovski opalio s distance, ali njegov pokušaj otišao je tik uz stativu.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union