Sport

Komentari 44

VIDEO Hujber gurnuo Ademija? Bebek i nakon pregleda snimke ostavio penal, Drmić promašio

VIDEO Hujber gurnuo Ademija? Bebek i nakon pregleda snimke ostavio penal, Drmić promašio

Uvjeravali su nogometaši Istre da tu nema dovoljno intenziteta, čak je Ante Erceg demonstrirao silu guranja sucu Bebeku, ali Dinamo je dobio penal na Maksimiru

Nakon ubačaja s desne strane poletio je Arijan Ademi i u letu osjetio na leđima ruku Luke Hujbera. Pao je nakon toga kapetan 'modre' momčadi, a sudac Ivan Bebek odmah je pokazao na penal. Pregledavala se neko vrijeme VAR snimka, govorio je Ademi da nije odglumio, a kolege iz VAR sobe pozvale su Bebeka da pregleda snimku.

Otišao je sudac do ekrana, nekoliko minuta pregledavao snimku, a onda je odlučio da je u tom guranju bilo dovoljno intenziteta da se dosudi najstroža kazna za Dinamo.

- Hujber je svom silinom odgurnuo Ademija - rekao je nakon toga komentator MaxSporta Anđelko Kecman i tako se osvrnuo na dvojbenu odluku Bebeka.

Dinamo i Istra sastali se u 21. kolu SuperSport HNL-a

Loptu je uzeo Josip Drmić i opalio nisko u desnu stranu gola, ali njegov je udarac otišao u stativu. Nakon toga je burno proslavio Hujber i dobio žuti karton, a nadovezao se na sve i golman gostiju Lovro Majkić koji je. pitao suca 'je li to to', odnosno je li slučajno otišao s gol linije da bi se penal ponavljao.

No, sve je bilo regularno i utakmica je nastavljena, a 'modri' su ipak kasnije poveli golom Stefana Ristovskog. Video spomenutog prekršaja i penala možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci