Obavijesti

Sport

Komentari 288

VIDEO Nakon skupštine huligani vrijeđali Zorića i napali Šuška: 'Da, dvojica su me udarila...'

VIDEO Nakon skupštine huligani vrijeđali Zorića i napali Šuška: 'Da, dvojica su me udarila...'

Huligani su se pokušali obračunati s dijelom neistomišljenika iz tzv. Mamićeve struje nakon skupštine. Jednog skupštinara napali su fizički, drugoga verbalno

VIDEO

Nakon naprasnog završetka Dinamove skupštine u hotelu Sheraton zbog nedostatka kvoruma incident u blizini. Dvojica nasilnika napala su skupštinara Ivu Šuška (74) dok je ulazio u taksi. To nam je potvrdio sam Šušak. 

- Da, udarila su me dvojica - rekao nam je bivši izbornik mlade hrvatske reprezentacije, koji se nakon napada vratio u hotel.

POGLEDAJTE VIDEO: Napad na Zorića

Pokretanje videa...

Huligan napao Damira Zorića 00:35

 

Negdje u to vrijeme novinarima je u predvorju hotela izjavu davao Damir Zorić (63), čovjek iz struje bliske osuđenom bjeguncu Zdravku Mamiću. Jedan od članova Bad Blue Boysa pokušao je ući u hotel i s vrata ga verbalno napao.

- Kol'ko ti je dao para? Za kol'ko si se prod'o? Ajde, smrade, reci za kol'ko si se prod'o? Ajde! Oćeš pare? Smrade, je*em te u usta debela - galamio je muškarac i otišao.

Zorić mu nije pridavao pažnju.

Barišić, Peras i Šimić vode Dinamo

Podsjetimo, protivnici aktualnog vodstva kluba ustali su se nakon gotovo dva sata rasprave i onemogućili nastavak skupštine jer nije bilo natpolovične većine od ukupnog broja članova.

Tako će klub do nove skupštine, koja bi trebala biti u prosincu, voditi predsjednik Mirko Barišić i dvojac iz uprave Vlatka Peras - Dario Šimić. Naravno, ako se nešto u međuvremenu ne promijeni. Barišić je odmah nakon nedostatka kvoruma poručio kako će krenuti s izmjenom klupskog statuta.

Priopćenje Dinama:

"Redovita Skupština GNK Dinamo prekinuta je zbog nedostatka kvoruma napuštanjem dijela članova Skupštine. Skupština dalje nije mogla donositi pravovaljane odluke te je Sjednica prekinuta. Klub će do daljnjega voditi predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Dario Šimić.

Bez obzira na današnju situaciju klub će nastaviti sa svojim radom. Predsjednik kluba Mirko Barišić najavio je izmjene i dopune Statuta kluba.

Klub i dalje ima kontinuitet rada i ima osobe ovlaštene za zastupanje i vođenje poslova.

Predsjednik Barišić u primjerenom će roku sazvati Skupštinu čim procijeni da su za to stečeni uvjeti."

POGLEDAJTE VIDEO: RAVNO IZ KUPAONE NA BAKLJADU BOYSA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 288
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener