Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Inter razmontirao Monzu. Nezaustavljivi Lautaro briljirao

VIDEO Inter razmontirao Monzu. Nezaustavljivi Lautaro briljirao

Argentinski napadač i prvak svijeta s posljednjeg Mundijala zabio je 18. pogodak ove sezone u Serie A. Uvjerljivo je vodeći strijelac prvenstva ispred Girouda koji je na devet pogodaka

VIDEO

Vodeća momčad talijanske Serie A, milanski Inter, s uvjerljivih je 5-1 slavila na gostovanju u Monzi u posljednjoj subotnjoj utakmici 20. kola.

Po dva pogotka za Inter postigli su Hakan Calhanoglu (12-11m, 60) i Lautaro Martinez (14, 84-11m, a za konačnih 5-1 strijelac je bio Marcus Thuram (88). Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Matteo Pessina iz kaznenog udarca u 69. minuti.

Hrvatski napadač Mirko Marić ostao je na klupi za pričuve Monze.

Inter je došao do 51 boda i povećao svoju prednost pred drugoplasiranim Juventusom na pet bodova, ali uz utakmicu više. Monza je s 25 bodova na 11. mjestu.

U dvoboju momčadi sa začelja ljestvice Verona je kao domaćin svladala Empoli 2-1 i tom pobjedom privremeno izašla iz zone ispadanja. Već u 3. minuti Milan Đurić je doveo Veronu u vodstvo. Cyril Ngonge je u 56. minuti donio domaćoj momčadi dva pogotka prednosti. Poljak Szymon Žurkowski je smanjio na 2-1 u 64. minuti, ali gosti do izjednačenja nisu došli, iako su od 87. minute imali igrača više kad je zbog drugog žutog kartona isključen Ondrej Duda.

Nogometaši Napolija prekinuli su niz od tri prvenstvene utakmice bez pobjede svladavši pred svojim navijačima posljednjeplasiranu Salernitanu 2-1, golom u sučevom dodatku na kraju dvoboja.

Gosti iz obližnjeg Salerna poveli su u 29. minuti golom 36-godišnjeg bivšeg talijanskog reprezentativca Antonija Candreve, a postigao ga je na asistenciju Domagoja Bradarića. Napoli je izjednačio u sučevom dodatku na kraju prvog dijela, kad je Matteo Politano bio precizan izvođač kaznenog udarca. Sve do šeste minute sučevog dodatka na kraju utakmice Salernitana je imala bod u džepu, da bi nekadašnji igrač Splita, Lokomotive i Dinama, kosovski reprezentativac Amir Rrahmani, postigao pogodak vrijedan tri boda.

Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Salernitanu, a pred kraj dvoboja zaradio je i žuti karton.

Dvoboj Genoe i Torina završio je bez pogodaka. Bio je to sedmi remi za obje momčadi u ovoj sezoni. Milan Badelj je bio kapetan Genoe do 87. minute, kad je zamijenjen, a Ivan Jurić je u početnu postavu Torina uvrstio Nikolu Vlašića i držao ga u igri do 61. minute.

Torino je s 28 bodova ostao deseti, a Genoa je na 12. poziciji s 22 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika