Obavijesti

Sport

Komentari 119

VIDEO Istra iz treće sreće srušila Osijek, Kohorta postrojila igrače

VIDEO Istra iz treće sreće srušila Osijek, Kohorta postrojila igrače

Osječka navijačka skupina do sada je štedjela igrače, međutim izgleda da je toleranciji došao kraj. Navijači kluba s Drave izgubili su strpljenje jer ovakav Osijek ne liči na ništa

Sporo, bezidejno, ma i beskrveno slobodno se može reći. Bez obzira što su Osječani dali sve od sebe kada je u pitanju htijenje, jer borili se jesu, nešto jednostavno ne funkcionira u igri Osijeka Nenada Bjelice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Sredina kao da ni ne postoji, Istra je u svim segmentima nadigrala momčad koja se ove godine trebala boriti za naslov hrvatskog prvaka te zasluženo slavila 1-0 u 4. kolu HNL-a pa stigla do prve pobjede ove sezone.

A ono što posebice mora brinuti Bjelicu je bolna sterilnost u napadu. Osječani nisu uspjeli zabiti Kizilžaru, Slaven Belupu pa ni sada Istri. I, uz dužno poštovanje svima, kome će ako ne momčadima protiv kojih bi klub osječkog renomea morao postizati golove?!

Sve je večeras išlo na mlin Puljana. Alžirac u vrhu napada kolektiva Gonzala Garcije neumoljivo je rešetao osječku mrežu i tijekom regularnih devedeset minuta Monsef Bakrar je čak dva puta slao loptu iza leđa Ivice Ivušića, koji je, usput rečeno, večeras bio sjajan.

Istra i Osijek sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a

VAR je oba puta intervenirao i opravdano poništio golove zbog zaleđa, no kada je u 93. minuti stigla fantastična lopta Antovskog iz pozadine niti virtualna intervencija nije mogla spasiti Bjelicu.

Bakrar je fantastično pobjegao obrani, dočekao odlično dodavanje pa hladnokrvno prebacio loptu preko Ivušića. Fantastičan gol Istrina Alžirca.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Blijedu predstavu svoje momčadi gledala je Kohorta na Aldo Drosini i nakon svega što se proteklih dana događalo na relaciji osječkih navijača i Nenada Bjelice, sada je konačno prelilo čašu. Osječka navijačka skupina do sada je štedjela igrače, međutim izgleda da je toleranciji došao kraj.

Istra i Osijek sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a

Jer Kohorta je nakon utakmice postrojila sve nogometaše Osijeka kako bi im poručila što ih ide. Navijači kluba s Drave znaju da ovako više ne ide i da se nešto mora mijenjati. Sigurno je jedino da je težak period pred klubom i Nenadom Bjelicom na čelu.