Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Bijesni Conte: Biste li ovo napravili većem klubu od nas?

VIDEO Bijesni Conte: Biste li ovo napravili većem klubu od nas?
4

Trener Tottenhama nikako se nije pomirio s poništenim golom za pobjedu u 95. minuti zbog tankog zaleđa Harryja Kanea. On tvrdi da je gol regularan i da je lopta ispred. Što mislite?

VIDEO

Liga prvaka ponudila je pravu dramu u srijedu u Madridu i Londonu. Atletico je ispao nakon što je promašio penal za pobjedu nad Bayer Leverkusenom u 99. minuti, a Tottenham propustio osigurati osminu finala odigravši 1-1 protiv Sportinga, i to nakon što mu je VAR poništio gol Harryja Kanea zbog milimetarskog zaleđa u 95. minuti.

Pokretanje videa...

00:15

Trener Spursa Antonio Conte podivljao je nakon te odluke nizozemske sudačke ekipe na čelu s Dannyjem Makkeliejem. Izvrijeđao ih je i dobio crveni karton zbog kojega neće smjeti voditi momčad u posljednjem kolu grupne faze na gostovanju kod Marseillea idući utorak.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Grafika koju su ponudili u izravnom prijenosu otkrila je da je Kaneovo koljeno bilo mrvicu ispred lopte koju je uputio Emerson Royal. A Conte se nije smirio ni na konferenciji za medije koju je napustio nakon dvominutnog izlaganja o nepoštenom suđenju.

Champions League - Group D - Tottenham Hotspur v Sporting CP

- Mislim da postoje trenuci u kojima možda možete biti malo inteligentniji da shvatite da ste upravo poništili regularan gol jer je gol bio regularan, lopta je ispred Kanea. A onda VAR. Ponavljam, znate da ne komentiram sudačke odluke, ali VAR, ove sezone, ne znam zašto između Premier lige i Lige prvaka nismo te sreće. Ne znam zašto smo do sada također jedina momčad koja je ponavljala penal i svaki penal koji odem vidjeti, ako se golman pomakne na liniji, vidim to puno puta. Želim vidjeti ponavljanje penala u Premier ligi - govorio je Conte.

- Mislim da nismo toliko sretni s VAR-om, ali mislim da oni (suci) stvaraju veliku štetu. Volio bih vidjeti možete li takvu odluku donijeti protiv neke veće momčadi u važnoj utakmici. Da, želio bih vidjeti je li VAR toliko hrabar da donese takvu odluku. Ponavljam da je ovo nepravedna odluka jer je lopta ispred Kanea. Žao mi je, ali stvarno sam uznemiren jer ponekad možete prihvatiti ovu situaciju, a ponekad mislim da to nije dobro jer ne vidim iskrenost u ovakvoj situaciji i kad to ne vidim postajem stvarno, jako uznemiren - nastavio je Talijan.

Tottenham se vratio nakon ranog minusa i gola Marcusa Edwardsa iz 22. minute preko Rodriga Bentacura, kojem je u 80. minuti iz kornera asistirao Ivan Perišić. Englezi se sad moraju vaditi na Marseilleu Igora Tudora koji je izgubio u Frankfurtu 2-1 pa je skupina potpuno otvorena. Spursima će za prolazak trebati remi, a izgube li, mogli bi ispasti.

Conte je pozvao i odgovorne u klubu da se žale na VAR Uefi.

- Za igru ​​koju smo igrali u prvom poluvremenu s niskim intenzitetom Sporting je zaslužio voditi 1-0, ali na kraju utakmice, nakon našeg drugog poluvremena, mislim da smo zaslužili osvojiti tri boda. Sad za odluku moramo pričekati zadnju utakmicu protiv Marseillea i ponavljam da ova odluka stvara veliku štetu. Nadam se da klub to razumije i da će u pravoj situaciji razgovarati i s ljudima s kojima moraju razgovarati, jer u suprotnom samo trener o tome govori. Mislim da klub mora biti jak jer, ponavljam, ova situacija stvara veliku, veliku štetu. Sad ne znamo što će se dogoditi sljedeći tjedan. Ako ispadnemo, onda ću vidjeti. OK, hvala vam - zaključio je Conte i odjurio bez pitanja novinara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem