VIDEO Jokić je zbog ovih riječi zaradio direktno isključenje... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 19

VIDEO Jokić je zbog ovih riječi zaradio direktno isključenje...

VIDEO Jokić je zbog ovih riječi zaradio direktno isključenje...

Srpski košarkaš Nikola Jokić isključen je u utakmici protiv Chicaga jer je izvrijeđao suca koji mu nije sudio faul. Američki komentatori i trener ostali su u čudu, a on se zapitao što bi se dogodilo da je utakmica bila u Srbiji

VIDEO

Nikola Jokić drugi je put ove sezone u NBA-u zbog psovanja sudaca. Prvi je put to bilo 21. studenog u pobjedi nad Detroitom 107-103, a drugi put noćas u još jednom tijesnom trijumfu kod Chicago Bullsa 114-106.

Dogodilo se to nešto više od minutu prije kraja prvog poluvremena. Srpski košarkaš prosvjedovao je jer mu nisu sudili faul kod jednog šuta u reketu. Dok je trčao na drugu stranu terena sasuo je paljbu po sucu Mousi Dagheru.

Gledatelji iz prvih redova čuli su ga kako viče uvredljivo:

- Sviraj faul, mamoje...u (motherfu...r)!

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz tehničku, odmah su ga poslali u svlačionicu, što je začudilo američke komentatore. Doduše, nisu znali što je Jokić vikao.

- To je grozno, nije pošteno, pretjerano je. Daj mu tehničku, ali da ga izbaciš, ma daj?! Gledatelji su došli gledati igrače, a ne suce. On je dvostruki MVP - čudili su se u prijenosu.

'To je u mojoj kući bio izraz ljubavi'

Jokićev trener Michael Malone kratko se osvrnuo na ispad najboljeg igrača.

- Sudac je smatrao da takav jezik zaslužuje isključenje. Kad sam čuo što je rekao, kazao sam mu da ne razumijem gdje je problem. Kad sam ja odrastao, to je bio izraz ljubavi u mojoj kući - rekao je Malone.

'Volim svoj novac pa neću svašta izgovoriti'

Nikola je sarkastično komentirao isključenje.

- Ne znam što se dogodilo, tako je kako je. Samo sam sretan što ovu utakmicu nismo igrali u Srbiji. Bilo bi stvarno smiješno vidjeti kako bi se to sve odigralo. Bilo je zanimljivo. Neki igrači mogu reći što god žele, a mislim da ono što ja govorim nekad nije ni za tehničku, ali što je, tu je. Prešao sam granicu, ali ta riječ ponekad je ne prelazi - rekla je zvijezda Denvera i poentirala:

- Volim svoj novac pa neću svašta reći.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner