Obavijesti

Sport

Komentari 10

VIDEO Kamere na utakmici nisu se skidale s djevojke u bijelom

VIDEO Kamere na utakmici nisu se skidale s djevojke u bijelom

Stephanie Niles s velikim je zanimanjem pratila svaki potez njezinog dečka Jakea Browninga na NFL utakmici. Njezine reakcije postale su pravi hit na društvenim mrežama

VIDEO

NFL sezona je završena za igrače Cincinnati Bengalsa, koji su ove sezone pobijedili devet od 17 utakmica, ali unatoč tome nisu napravili dovoljno kako bi izborili doigravanje AFC konferencije.

Međutim, glavna je priča na utakmici Bengalsa i Cleveland Brownsa djevojka quarterbacka Jakea Browninga (27), koji je nadomjestio u startnoj postavi ozlijeđenog Joea Burrowa, najboljeg igrača Bengalsa. 

Djevojka u pitanju zove se Stephanie Niles, a nju su itekako prepoznali i kamermani, koji su često prikazivali upravo nju u svečanoj loži dok je gledala utakmicu. 

Nosila je bijeli kombinezon koji joj se zalijepio uz tijelo. Na njemu je imala istaknute inicijale Jakea Browninga i broj kojeg nosi na dresu. 

Stekla je pravo bogatstvo

S velikim je entuzijazmom ispratila svaki njegov potez i mnogi su tužni što je NFL sezona gotova za Bengalse, koji neće igrati sve do nove sezone koja počinje u rujnu.

Inače, Stephanie je prije nekoliko godina postala milijunašica. Zajedno s prijateljicom napravila je poznati brend luksuzne plivačke opreme, a njezino bogatstvo procjenjuje se na pet milijuna dolara. 

 

S dečkom Jakeom vjerojatno se upoznala na fakultetu. Oboje su završili sveučilište u Washingtonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju