Sport

Komentari 49

VIDEO Kaos u Zagorju: Krenuli na suca, tukli se, gađali bocama

VIDEO Kaos u Zagorju: Krenuli na suca, tukli se, gađali bocama

Golubovec je pobijedio u 90. minuti golom iz penala koji se nije svidio navijačima Dinama iz Odranskog Obreža. Htjeli su upasti na teren, a poslije su se i potukli na parkingu

Derbi Četvrte nogometne lige Središte Zagreb između Golubovca i Dinama (2-1) iz Odranskog Obreža, dvaju najboljih klubova dosadašnjeg dijela prvenstva, odlučen je u 90. minuti, a imao je i treće poluvrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Domaća momčad iz Novog Golubovca, malog mjesta 15-ak kilometara istočno od Krapine, poveli su u 75. minuti golom Kristijana Kresonje, a samo dvije minute poslije Odranski Obrež, naselje na krajnjem jugu Grada Zagreba, izjednačio je preko Darka Vučića.

I onda, u 90. minuti, kaos uz teren. Kristijan Kresonja izborio je penal, a gostujući navijači potpuno su poludjeli i htjeli uletjeti na teren i napasti suca. Srećom, kad već nisu mogli zaštitari, u tome ih je spriječila visoka ograda.

U videu koji nam je poslao čitatelj čuje se žestoko i gnjusno vrijeđanje suca koje smo iz razumljivih razloga izrezali.

Francesco Totti golubovečkog nogometa, kako mu tepaju domaći, Nikola Bobek, nije podlegao pritisku, zabio je iz penala za prvi poraz Dinama u sezoni i smanjenje razlike između dvaju klubova na samo jedan bod.

Neredima tu nije bio kraj jer je na obližnjem parkingu krenula makljaža i tučnjava simpatizera obiju momčadi, letjele su i boce, bilo je tu i cipelarenja, ali sve se, barem se tako čini, relativno brzo smirilo.

U toj se ligi, inače, natječe i nekadašnji prvak Hrvatske NK Zagreb. I čvrsto drži sredinu tablice...

Najčitaniji članci