Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Kovaču za 51. rođendan samo bod, asist Sose u golijadi

VIDEO Kovaču za 51. rođendan samo bod, asist Sose u golijadi

I Jakićev Eintracht je priredio spektakl golova. Hrvatski reprezentativac odigrao je cijeli susret, a momčad iz Frankfurta napunila je Bayer. Istaknuo se i Borna Sosa dok je Kovačev Wolfsburg izvukao remi

VIDEO

Eintracht je u Frankfurtu s 5-1 porazio Bayer u 10. kolu Bundeslige, dok je Borna Sosa ubilježio asistenciju za gol u pobjedi Stuttgarta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Wolfsburgu VIDEO

Eintracht je upisao petu pobjedu i trenutno je četvrti na tablici sa 17 bodova, dok je Bayer na 16. poziciji sa osam bodova na kontu. Domaći su poveli u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena iz ponovljenog jedanaesterca. Prvog je loše izveo Randal Kolo Muani, odnosno njegov udarac obranio je vratar Bayera Lukas Hradecky, no VAR je pokazao da sve nije bilo po pravilima pa je jedanaesterac ponovljen.

Daichi Kamada je tada preuzeo odgovornost i zabio za vodstvo Eintrachta. Momčad iz Leverkusena izjednačila je u 56. minuti, strijelac je bio Piero Hincapie, no domaći su vrlo brzo odgovorili. Dvije minute kasnije Mauni se iskupio za promašeni jedanaesterac, u 65. minuti Jesper Lindstrom pogodio je mrežu gostiju, potom je u 72. minuti Kamado zabio još jedan penal, a konačan rezultat postavio je Lukas Alario u 86. minuti.

Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za domaće dok je Hrvoje Smolčić ostao na klupi.

Nogometaši Wolfsburga i Borussije Mönchengladbach odigrali su neriješeno 2-2. Borussia je šesta na tablici sa 16 bodova, dok je Wolfsburg ostao na 13. poziciji i ima deset bodova. Borussia je povela u 13. minuti golom Markusa Thurama, ali je Wolfsburg u završnici prvog poluvremena, u 43. minuti, preko Janicka Gerharda izjednačio. U 48. minuti Thuram je drugim golom na utakmici doveo goste u novo vodstvo, a konačnih 2-2 postavio je Omar Marmoush u 69. minuti.

Niko Kovač si je tako za rođendan poklonio tek bod. Danas je napunio 51 godinu i zasigurno bi rođendan bio bolji da je uspio otrgnuti sva tri boda. Ipak, svaki vrijedi kao da je od zlata jer 'vukovi' su tek 13. na tablici.

SAŽETKE POGLEDAJTE OVDJE

Nogometaši Mainza pobijedili su Werder u gostima 2-0, a strijelci su bili Markus Ingvartsen u 36. i Lee Je-Sung u 66. minuti. Werder je osma momčad lige s 15 bodova, koliko ima i Mainz na devetoj poziciji.

Nogometaši Stuttgarta bili su uvjerljivi protiv Bochuma na svom terenu i slavili 4-1. Borna Sosa je asistirao za treći gol domaćih. Stuttgart je sada na 14. mjestu s osam bodova, dok je Bochum i dalje posljednji s četiri boda.

VIDEO SOSINE ASISTENCIJE OVDJE

Tablica Bundeslige:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika