Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Leno odgurnuo dječaka koji skuplja lopte pa se ispričao

VIDEO Leno odgurnuo dječaka koji skuplja lopte pa se ispričao

U borbi 'donjeg doma' Sheffield je pobijedio Luton preokretom (3-2), a Bournemouth je nastavio s odličnim partijama i slavio kod kuće protiv Fulhama (3-0). Golmanu gostiju to nije dobro 'sjelo'

VIDEO

U susretu 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Bournemouth je pobijedio Fulham sa 3-0 ostvarivši četvrtu ligašku pobjedu u nizu, te sedmi susret u nizu bez poraza. Domaćin je stigao do prednosti u završnici prvog dijela golom Justina Kluiverta, na 2-0 je povisio Dominic Solanke iz penala u 62. minuti, a pobjedu je potvrdio Luis Sinisterra u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Premier League - AFC Bournemouth v Fulham

Bournemouth je ovom utakmicom produžio niz bez poraza na sedam kola ostvarivši protiv šestu pobjedu u zadnjih sedam kola, te četvrtu u nizu. A u centru pažnje bio je golman gostiju Bernd Leno koji je u 80. minuti odgurnuo dječaka koji je skupljao lopte jer je vjerojatno smatrao da mu je presporo vratio loptu. Dječak je 'malo navlačio' za svoju momčad, a Leno mu se nakon toga odmah ispričao i zagrlio ga.

Luton nadigrao Sheffield United

Tri važna boda je dohvatio i Luton Town porazivši u derbiju začelja na gostovanju Sheffield United sa 3-2. Gosti su poveli u 17. minuti golom Alfieja Doughtyja, no Sheffield United je uzvratio s dva gola preko Olivera McBurnieja (61) i Anela Ahmedhodžića (69). U nastavku susreta igrači Sheffielda su zabili još dva gola, ali oba u vlastitu mrežu.

Premier League - Sheffield United v Luton Town

U 77. minuti je Jack Robinson nesretno ubačaj Carltona Morrisa skrenuo u vlastitu mrežu, a četiri minute kasnije je i Anis Ben Slimane skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Slimane se u sudačkoj nadoknadi mogao iskupiti, ali je pucao pored gola. Bila je to druga uzastopna pobjeda Lutona koji se i dalje nalazi u zoni ispadanja, ali je zona spasa udaljena samo jedan bod.

Newcastle u krizi: Srušio ih Forest

U prvom današnjem ogledu Nottingham Forest je na gostovanju pobijedio Newcastle United sa 3-1. Činilo se da će Newcastle lako do pobjede, kada je Aleksander Isak iz jedanaesterca u 23. minuti doveo "Svrake" u vodstvo. No, tada se na St. James Parku pojavio Novozelanđanin Chris Wood, trostruki strijelac za Forest.

Premier League - Newcastle United v Nottingham Forest

Prvo je Wood zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a potom i u 53. i 60. minuti za veliko iznenađenje. Wood je u Forest došao na posudbu u siječnju upravo iz Newcastlea. Nottingham Forest je tako upisao četvrtu pobjedu u prvenstvu i prvu pod novim trenerom Nunom Espiritom Santom, te  sa 17 bodova zauzima 16. poziciju na tablici. Newcastle je u krizi sa četvrtim porazom u zadnjih pet utakmica, te je sedmi s 29 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše