Sport

Komentari 7

VIDEO Letjele šake na rukometu u Srbiji! Tukle se cijele momčadi

VIDEO Letjele šake na rukometu u Srbiji! Tukle se cijele momčadi

Nakon što je gostujući igrač promašio šut, domaći je rukometaš uzvratio krošeom u glavu, a onda je na terenu nastao kaos. No, kasnije se nekako situacija smirila pa je i završnica susreta bila napeta

Dok su se u organizaciji Unity Fight Teama iz Vrbasa ovog vikenda održao 'Fight Games' MMA turnir, neki su možda i pogriješili dvoranu pa se našli na rukometnoj utakmici, ali kad su već tamo, zašto ne bi pokazali što su naučili i kako su se spremili za natjecanje.

Na niželigaškoj utakmici srpske lige između Vrbasa Kolubare eskaliralo je u 53. minuti te je na parketu nastao potpuni kaos. Pri vodstvu gostujuće momčadi od 24-23, domaći je golman obranio šut s devet metara. A nakon toga je nakratko 'prekinuta rukometna utakmica' te je uslijedila tučnjava.

Domaći igrač je krošeom na parket poslao gostujućeg napadača koji ga je faulirao u ranijem napadu, što sudac nije vidio, a nakon toga su se u makljažu uključile obje momčadi. Letjele su šake, neki igrači su krenuli smirivati situaciju, ali tu više nije bilo spasa. Morali su odvojiti obje momčadi kako bi se situacija smirila.

Sve je to trajalo par minuta, u teren je uskočila i publika kako bi razdvojila 'zaraćene' strane, a na kraju su uspjeli i završili utakmicu. Strasti su se smirile, Vrbas je slavio 27-26, a poslije naelektriziranih 60 minuta rukometaši obje momčadi pozdravili su se i rukovali.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:18:00

Najčitaniji članci