Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Livaković postao tata pa odigrao najbolji susret sezone

VIDEO Livaković postao tata pa odigrao najbolji susret sezone

Dominik Livaković odradio je najbolji nastup od dolaska u Fenerbahče, no Cengiz Under je zasluženo ponio titulu igrača utakmice. U malom gradskom derbiju postigao je četiri komada

VIDEO

U susretu 19. kola turskog nogometnog prvenstva Fenerbahče je na gostovanju deklasirao Istanbulspor 5-1. Za Fener je branio hrvatski reprezentativac Dominik Livaković.

Junak malog gradskog derbija bio je turski reprezentativac Cengiz Under koji je prvi put u karijeri na jednoj utakmici postigao čak četiri gola.

Under kao Valencia, zabio i Edin Džeko

Under je već u prvom poluvremenu postigao tri (6, 34, 44), a četvrti na otvaranju drugog dijela (46). Posljednji igrač u turskom prvenstvu koji je zabio četiri gola u jednoj utakmici bio Ekvadorac Enner Valencia. Postigao ih je u siječnju prošle godine za Fenerbahče u pobjedi 5-1 protiv Kasimpase. Zadnji turski nogometaš koji je u "Super Lig" zabio četiri gola bio je Tanera Gulleri 2009. godine.

Među strijelcima je bio i Edin Džeko zabivši u posljednjim trenucima prvog dijela. Pobjeda gostiju mogla je biti i uvjerljivija, no Dušan Tadić u 65. minuti nije zabio iz penala. Pucao je u donji lijevi kut, ali je Alp Arda obranio.

Fenerbahce v Spartak Trnava, Edin Džeko

U 82. minuti je korak do gola bio i Michy Batshuayi, ali je pogodio lijevu stativu. Za domaći sastav pogodak je postigao Muammer Sarikaya u 32. minuti.

>> VIDEO: ISTANBULSPOR - FENERBAHČE 1-5

Livaković postao tata pa vrhunski odigrao

Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković sjajno je branio cijeli susret premda mrežu nije uspio sačuvati. Primio je taj jedan pogodak u trenucima kada je bio jedini razlog što Fener nije primio i dva.

U razmaku od jedne minute dva puta je vrhunski obranio. Obrana je curila na sve strane i Livi se iskazao. Tijekom susreta imao je sedam sjajnih obrana i najvišu ocjenu otkako je stigao u Istanbul. I sve to nakon što je po prvi put postao tata. Sa suprugom Helenom u subotu je dobio sina.

Statistika Dominika Livakovića

Dominik Livaković protiv Istanbulspora

>> VIDEO: OBRANE DOMINIKA LIVAKOVIĆA

Dominik i Helena svoju su vezu započeli 2017. godine, a vjenčali su se pet godina kasnije. Ceremonija se održala u crkvi Svete Stošije u Zadru, a na zabavi su im pjevali Petar Grašo i Saša Matić.

Fenerbahče sada vodi na ljestvici s 47 bodova, tri više od Galatasarayja kojeg još očekuje susret protiv Konyaspora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"