Obavijesti

Sport

Komentari 29

VIDEO Mikanović primio za vrat Stojkovića, Sahiti bacio igrača! Je li Hajduk oštećen za penal?

VIDEO Mikanović primio za vrat Stojkovića, Sahiti bacio igrača! Je li Hajduk oštećen za penal?
6

Svemu je prethodila situacija u kojoj je De Haas srušio Simića u kaznenom prostoru Lokomotive. Sudac Lovrić nije se oglasio, a još je veća enigma zašto se VAR uopće nije uključio

VIDEO

Gotovo 45 minuta prvog poluvremena u Kranjčevićevoj ulici nije pružilo ništa. Hajduk bez Marka Livaje imao je nešto više od igre, ako se to može tako reći, jer dominacija je bila jalova pa je i šansi izostalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

makljaža 00:31

Ništa nije bilo bolje niti kod igre Lokomotive, koja se koncentrirala na obranu pa ponekim kontrama pokušala probiti hajdučki blok. Bezuspješno. I sve zanimljivo dogodilo se u zadnje dvije-tri minute prvog dijela kada je izbila tučnjava, a pojedini igrači pomislili da su u MMA oktogonu.

Luka Stojković iz Lokomotive i Dino Mikanović iz Hajduka završili su u duelu. Stojković je leđima okrenut pokušao primiti loptu, dotrčao je Mikanović i igrači su se sudarili. Lokomotivin veznjak završio je na podu, a Mikanović ga je u naletu adrenalina uhvatio s obje ruke za vrat?! Nevjerojatan potez Hajdukova braniča za koji nema nikakve isprike.

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Uslijedilo je komešanje i naguravanje, a s druge strane užarene skupine Sahiti je objeručke primio Milićevića pa ga hrvački složio na pod kao da je Božo Starčević. U cijelu priču ugurao se Mersinaj, koji je Sahitija smirio i odveo ga od epicentra sukoba.

Zagreb: Tučnjava na igrača na utakmici Lokomotiva - Hajduk, Mikanović je gurnuo Stojkovića

Svemu je prethodio potez zbog koji bi mogao biti razlog cijele zbrke. Simić je koju minutu ranije bio u skoku za loptu u šesnaestercu Lokomotive, a s leđa ga je srušio De Haas. Namjere nije bilo niti je stoper Lokomotive pokušao igrati na loptu, no Zdenko Lovrić se nije oglasio.

VIDEO SITUACIJE OVDJE

A najveći misterij je zašto se VAR nije uključio niti u jednoj niti u drugoj situaciji? Da je išao gledati, vjerojatno bi odluke bile drugačije. Jer, primjerice, Sahiti za hrvački zahvat nije dobio ništa, a Milićević, koji je završio na podu, zaradio je žuti karton.

Vrlo loše suđenje nastavilo se i u drugom poluvremenu. U 56. minuti Milićević je mogao dobiti žuti karton zbog udaranja Sahitija prilikom građenja, što bi mu bio drugi, ali Lovrić mu je to oprostio. VAR soba nije se javila. Nije niti mogla osim ako se ne radi o faulu za izravan crveni karton.

Što vi mislite? Je li trebao biti penal za Hajduk? I kakve su posljedice trebale biti nakon sukoba uz aut liniju? Je li Milićević u cijelom cirkusu trebao dobiti crveni karton u drugom poluvremenu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi