Obavijesti

Sport

Komentari 9

VIDEO Mitrović s dva komada skoro šokirao 'redse', Nunezova peta za remek-djelo u debiju

VIDEO Mitrović s dva komada skoro šokirao 'redse', Nunezova peta za remek-djelo u debiju

Fulham je bio bolji suparnik generalno, imao je više od igre, no Liverpool je uz golove tresao prečku i stativu. Fantastičnu utakmicu odigrali su nogometaši Kloppa i Silve, a Nunez se istaknuo majstorijom u debiju u ligi

VIDEO

U prvoj utakmici subotnjeg programa 1. kola Premier lige povratnik u društvo najboljih Fulham i doprvak Liverpool odigrali su 2-2 (1-0) u ludoj utakmici na Craven Cottageu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Liverpoolovi navijači u Parizu 03:43

Domaći su dva puta vodili golovima Mitrovića (32, 72-11m), a gosti su do boda stigli preko Nuneza (64) i Salaha (81).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fulham je bio bolji suparnik generalno, pa i u prvom poluvremenu, a bolju igru je i materijalizirao vodećim golom kojega je postigao srpski centarfor Mitrović nadvisivši Alexander-Arnolda i pospremivši ubačaj Tetea u mrežu.

Liverpool se probudio u nastavku prvenstveno ulaskom Nuneza koji se u 64. minuti odlično snašao te prizemni ubačaj Salaha petom proslijedio iza leđa Rodaka. Bio je to fenomenalan pogodak urugvajskog napadača, koji je tako zabio i drugu utakmicu zaredom, nakon superkupa protiv Cityja, te se u debiju u engleskom prvenstvu pokazao u najboljem svjetlu.

Pogodak vrijedi pogledati nekoliko puta.

Kada se očekivao potuni preokret, Fulham je stigao do novoga vodstva. Van Dijk je neoprezno startao na Mitrovića u svom kaznenom prostoru, pogodio ga u nogu pa su domaći dobili najstrožu kaznu koju je u pogodak pretvorio upravo Mitrović. Bila je to majstorija srpskog napadača, koji je izvozao najskupljeg stopera svijeta i natjerao ga na prekršaj.

Na konačnih 2-2 poravnao je Salah uz veliku dozu sreće, Nunez je loše prihvatio jedan centaršut, ali lopta se odbila ravno na nogu Salaha kojemu nije bilo teško iz velike blizine svladati Rodaka.

Valja istaknuti i kako je Henderson zatresao prečku dok je Diaz pogodio stativu.

U petak je u prvom susretu sezone Arsenal kao gost svladao Crystal Palace 2-0 dok će u nedjelju na teren Leicester City - Brentford, Manchester United - Brighton and Hove Albion i West Ham United - Manchester City.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića