Obavijesti

Sport

Komentari 15

VIDEO Mourinho napao suca na parkingu: Ti j**ena sramoto!

VIDEO Mourinho napao suca na parkingu: Ti j**ena sramoto!

Bila je to muška utakmica sa sucem za kojeg se činilo kao da je iz Španjolske. Nepravedno je to što je Lamela trebao dobiti drugi žuti karton, rekao je trener Rome koji je srebrnu medalju dao navijaču

Paulo Dybala je zabio za vodstvo Rome (1-0) u finalu Europske lige, a portugalski strateg na njihovoj klupi pokazivao im je da se smire. Sevilla je zabila gol za 1-1, a Jose Mourinho ponovno je pokazivao igračima 'vučice' neka 'stanu na loptu' i smire emocije. Ali kad je Nemanja Matić (34) sjeo na travnjak u produžecima i tražio zamjenu, 'poludio' je na igrače i stožer Seville koji su se bunili, a sve je eskaliralo i nakon izvođenja penala i to prema sucu Anthonyju Tayloru.

Europa League - Final - Sevilla v AS Roma

I dok je većina stručnjaka isticala kako je engleski sudac odradio jako dobar posao, s tim se sigurno ne bi složio popularni 'Mou'. U naelektriziranoj utakmici podijelio je 14 žutih kartona, a portugalski strateg smatra da je trebao podijeliti i crvene. Naravno, bez igrača na terenu trebali su ostati neki nogometaši Rome. 

Prvo je progovorio za Sky Sports i otkrio kakvo je stanje u momčadi nakon poraza u borbi za europski trofej.

Sevilla osvojila Europsku ligu nakon drame u penalima! Rakitić pogodio u raspucavanju
Sevilla osvojila Europsku ligu nakon drame u penalima! Rakitić pogodio u raspucavanju

- Rekao sam im da ćemo otići s trofejem ili mrtvi. Mrtvi smo, mrtvi umorni, fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz s mnogo diskutabilnih incidenata. Ali, ponosni smo. Pobijedio sam u pet europskih finala, a u ovome sam jedino izgubio. No, vraćam se kući ponosniji nego ikad - rekao je trener Rome pa nastavio o sucu:

- Bila je to muška utakmica sa sucem za kojeg se činilo kao da je iz Španjolske. Nepravedno je to što je Lamela trebao dobiti drugi žuti karton, a onda je u raspucavanju zabio penal.

Europa League - Final - Sevilla v AS Roma

Andalužani su s bijele točke zabili četiri gola, a Talijani tek jedan što je značilo i srebrna medalja za Mourinha koji je medalju poklonio navijaču i rekao kako 'to uvijek radi sa srebrnima, a zadrži zlatne'.

A sve je eskaliralo - na parkingu. Tamo je osebujni Portugalac ugledao suca Taylora i ispratio ga sa stadionima teškim riječima. Video možete pogledati OVDJE.

- Čestitam, ti j**ena sramoto! - grub je bio Mourinho pa ga još izvrijeđao i na talijanskom jeziku prije nego što su suci otišli minibusom.