Obavijesti

Sport

Komentari 212

Hajduk gubio od petoligaša pa mu na kraju zabio pet komada

Hajduk gubio od petoligaša pa mu na kraju zabio pet komada
11

Lekenik je poveo protiv Hajduka u Turopolju. Splićani su preokrenuli u tri minute te na kraju slavili 5-1. Caktaš i Maglica zabili su po dva gola, Roguljić svoj prvijenac

VIDEO

Hajduk je u osmini finala Kupa izbacio petoligaša Lekenik. Bijeli su gubili, preokrenuli u tri minute pa na kraju s uvjerljivih 5-1 prošli u četvrtfinale Kupa. Mijo Caktaš i Anton Maglica zabili su po dva gola, Ante Roguljić je postavio konačnih 5-1.

Vrtići su radili do 11:30, a igrači skraćeno kako bi mogli igrati protiv splitskog kluba koji je stigao u Sisačko-moslavačku županiju na 65. rođendan Torcide. 

Senzacija na startu pa penal za Hajduk

Domaći igrači izašli su s transparentom na kojem su čestitali Torcidi rođendan, a sve je počelo kao jučerašnja utakmica Mladosti iz Ždralova i Dinama.

Damir Burić izveo je postavu: Stipica, Juranović, Milović, Bilji, Milić, Jefferson, Caktaš, Roguljić, Sušić, Bencun i Maglica. Splićani su u prvih pet minuta stvorili dvije sjajne šanse. Prijetio je i Lekenik i to nimalo bezazleno. Domaći su dobro stajali na terenu, ali kako je vrijeme prolazilo, sve su više padali. Većina igrača morala je otići s posla da bi došli na utakmicu.

Lekenik je senzacionalno poveo u 20. minuti utakmice. Hajdukovci nisu očistili kako treba i loptu je s ruba šesnaesterca iza leđa Stipice poslao domaći junak Živčić. Hajduk se vratio iz penala u 30. minuti utakmice, a za 1-1 zabio je Mijo Caktaš. Samo tri minute nakon toga Hajduk je poveo preko Maglice.

Splićani su u 54. minuti povećali prednost. Maglica je zabio svoj drugi gol za 3-1. 

Torcida prekinula utakmicu

U 65. minuti Torcida je bakljadom prekinula susret u Turopolju. Slavili su navijači Hajduka 65. rođendan, a zbog dima se nije moglo igrati nekoliko minuta. Splićani su držali sve pod kontrolom i do kraja zabili još dva gola (Caktaš i Roguljić) za 5-1.

Youtube

Rijekina trica u Opatiji

Opatija je dočekala Rijeku. Obje momčadi prisjetile su se Gorana Brajkovića, koji je igrao za oba kluba. Brajković je bio jedan od najboljih igrača u povijesti Opatije, a u tom klubu je s 10 godina i počeo. Nažalost, ljetos je preminuo u prometnoj nesreći. 

Dinamo se lani kod Opatije izvukao u posljednjoj sekundi nakon sumnjivog penala. Opatija je odigrala sjajnih 45 minuta i većim dijelom se nije vidjelo tko je tu prvoligaš. Rijeka se probudila u nastavku i povela u 54. minuti preko Tomasova. Bezjak je 20 minuta prije kraja zabio za 2-0. Riječani su sve riješili golom Roshija u 79.

Osmina finala Kupa:

  • Lekenik - Hajduk 1-5 (Živčić 20' / Caktaš 30' (pen.), 83', Maglica 33', 54', Roguljić 84')
  • HAŠK - Osijek 0-2 (Štrkalj 69', Mandić 78')
  • Opatija - Rijeka 0-3 (Tomasov 54', Bezjak 70', 79')
  • Zagreb - Istra 1961 2-1 (nakon produžetaka) (Šulc 54', Medić 109' (pen.) / Heister 72')
  • Zadar - Lokomotiva 6-7 (nakon penala) (Jurić 84', Terkeš 105' / Marić 24', Andrijašević 107')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'