Sport

Komentari 7

VIDEO Ole, Halile! Pogledajte novi spektakl Jaganjca: Ovako je prije sirene srušio Španjolce

VIDEO Ole, Halile! Pogledajte novi spektakl Jaganjca: Ovako je prije sirene srušio Španjolce

Jaganjac je još jednu u nizu efikasnu utakmicu završio s devet golova, no vjerojatno se ništa od toga ne bi dogodilo bez Predraga Vejina. Srpski internacionalac nije zabio ni gola u prvih 30 minuta, a onda u drugom čak osam

Pobjednički ples opet se plesao u dvorani OŠ Kralja Tomislava u Našicama. Već treći ove sezone u Europskoj ligi, odnosno četvrti jer ne smijemo zaboraviti i kvalifikacijsku dramu protiv Bjerringbra za ulazak u grupnu fazu. U kojoj su nakon četiri kola Našičani vodeća momčad svoje skupine s tri pobjede i porazom, uz utakmicu, doduše, više od Magdeburga čija je utakmica sa Sävehofom odgođena zbog korona virusa.

A dvije od tri pobjede došle su na identičan način. I imaju isti zajednički nazivnik - Halil Jaganjac. U prvom kolu nokautirao je francuski PAUC golom za pobjedu tri sekunde prije kraja, a onda dovršio veliki povratak i preokret protiv španjolskog Logrona pet sekundi prije kraja za 31-30. 

Jaganjac je još jednu u nizu efikasnu utakmicu završio s devet golova, no vjerojatno se ništa od toga ne bi dogodilo bez Predraga Vejina. Srpski internacionalac nije zabio ni gola u prvih 30 minuta, a onda u drugom čak osam. Strašno drugo poluvrijeme.

- To je srce ove ekipe, veliko kao kuća - reći će Vejin.

- Ovakve utakmice dobivaju prave ekipe. Poznajem španjolske momčadi jer sam igrao tamo, one te tjeraju na korak više. Uložili smo baš puno energije i truda, a navijači su nam bili osmi igrač. Mislim da će sada biti sve bolje i bolje.

Što na sve kaže trener?

- Čestitke ovim divnim dečkima i publici. Nije nam krenulo kako smo htjeli, ali vjerovali smo, grizli do kraja, a kad si takav, Bog te nagradi. Nadam se da ćemo se sada vratiti na stare staze - rekao je Branko Tamše.

- Logrono je fizički jaka ekipa, s jakim pivotima, srednjim i lijevim vanjskim koji točno znaju što žele, igraju šah, pravi šah. Pokazali smo znanje, karakter i mirnoću, na -3 smo promašili zicere i sedmerce da se vratimo, a to jako prazni igrače. Sad nas čeka Gorenje u utorak, moramo izdržati ovih 20 dana.

Najčitaniji članci