Sport

Komentari 15

VIDEO On je iranski Hulk od 180 kila. Razbija zid golim rukama!

VIDEO On je iranski Hulk od 180 kila. Razbija zid golim rukama!

Iranac Garibi priprema se za MMA meč protiv Martyna Forda tako što savija odvijače, vuče automobil, diže utege. Kako ima veliku kilažu, teško je pronaći sparing partnera pa je sparirao sa zidom

Već gotovo tri godine najavljuje se 'najteži meč u povijesti'. Riječ je o engleskoj zvijeri Martynu Fordu i iranskom Hulku Sejadu Garibiju. Njih dvojica zajedno teže čak 320 kila, a u oktogon bi napokon trebali ući u travnju sljedeće godine u sklopu KSW-ove priredbe u londonskoj O2 Areni.  

Ford je britanski glumac, bodybuilder i osobni trener visok dva metra i sazidan od 150 kg sirove snage. Nikada se nije borio u MMA-u, no ne podnosi Iranca pa je odlučio debitirati upravo protiv njega. Dok ovaj britanski gorostas trenira u teretani i svakodnevno sparira, Garibi je pokazao svoje nešto drugačije metode.

Iranac je odlučio imitirati velikog Ličanina Marijana Matijevića pa trenira za Forda tako što savija odvijače, stišće lubenicu, vuče automobile i diže utege. No, treba i odraditi koji sparing. Ali, kako je težak 180 kilograma, teško je pronaći adekvatnog sparing partnera pa je odlučio mlatiti zid. Ma kakve rukavice. Lijeva, desna, aperkat, direkt. Udarao je iranski Hulk golim rukama kao da se bori za UFC pojas pa pokazao kakva šteta je nastala na zidu. Za kraj videozapisa je odlučio pokazati svoju sirovu snagu pa je uzeo boksačku vreću i rastrgao je.

Garibi se u mladosti bavio hrvanjem koji mu je pomogao da izgradi svoje tijelo, a sad je i on odlučio mlatiti se u ringu. Obojica marljivo rade i vježbaju za svoj debitantski nastup. No, pravo je pitanje kako će oktogon izdržati od ove dvije mrcine. Morali bi postaviti neku od čeličnih instrukcija, ili inače jao onome tko bude blizu kaveza.

Inače, Garibi i Ford su ozbiljno shvatili prepucavanje uoči borbe pa su postali smrtni neprijatelji. Britanac tvrdi kako ga je Iranac vrijeđao i najavio je kako će u oktogonu raščistiti sve. Tako što će ga nokautirati. 

- Ovo je za mene jako osobno. Brojni ljudi iz njegova okruženja izrekli su riječi koje se ne mogu tek tako povući. Na konferenciji za novinare ću objaviti o čemu se točno radi, zašto je za mene to toliko osobno. Ne mogu vam obećati tehnički savršenu borbu, ali vam mogu obećati da ću dati sve od sebe i pretvoriti to u događaj koji nikad nećete zaboraviti  - kazao je Ford kojeg zovu 'najstrašniji čovjek na svijetu'.

Oko 330 kg sirove snage, obojica kao od brda odvaljeni. Bit će to londonski sudar gorostasa. 

Najčitaniji članci