Sport

Komentari 18

VIDEO Pet rundi mrcvarenja... Ovako je Babić prebio Engleza

VIDEO Pet rundi mrcvarenja... Ovako je Babić prebio Engleza

Došao je kraj pete runde, sudac je prišao Britančevu kutu i odlučio prekinuti meč. Toliko batina je primio da je pravo čudo što je uopće uspio ostati na nogama

Hrvatski teškaš Alen Babić (8-0) nokautirao je Britanca Marka Bennetta (7-2) u petoj rundi i tako stigao do osme pobjede prekidom u isto toliko mečeva! Meč se održao na Matchroomovom 'Fight Campu' gdje je, između ostalih, nastupila i Babićeva prijateljica Ebanie Bridges, koja je slavila nokautom nad Bec Connolly.

Babić je, ustvari, slavio tehničkim nokautom nakon što je glavni sudac odlučio prekinuti Bennettovu agoniju. Došao je kraj pete runde, sudac je prišao Britančevu kutu i odlučio prekinuti meč. Toliko batina je primio da je pravo čudo što je uopće uspio ostati na nogama.

Ali mora mu se odati priznanje. Prvi je izdržao dulje od tri runde protiv 'Savagea'. No, šamar sa službenog vaganja nije opravdao.

- Bila je ovo vrlo teška borba, nisam to očekivao. Pravi je ratnik, svaka mu čast. Vrlo je tvrd i čestitam mu na tome. Nakon pet sekundi sam ga udario, ali on je odbio pasti. Pomislio sam "padni više". Bio je 30 kila teži od mene, ali ja sam tu kako bi predstavljao manje ljude. Nisam ništa posebno, ali postavim se u glavi tako i sve se može - rekao je Babić nakon meča, a potom - zaprosio djevojku.

Bennettovu agoniju dugu pet rundi možete pogledati OVDJE. Toliko udaraca... Dobro je živ ostao!

Najčitaniji članci