Obavijesti

Sport

Komentari 87

VIDEO Pogledajte kako je City napunio Real: U prvih 15 minuta 'kraljevi' imali - 15 dodavanja!?

VIDEO Pogledajte kako je City napunio Real: U prvih 15 minuta 'kraljevi' imali - 15 dodavanja!?

Mančesterski plavci izdominirali su u otvaranju utakmice protiv "kraljevskog kluba" koji se nije mogao sastati s loptom. A onda su počele ulaziti. Jedna, druga, treća, četvrta... Modrić je izašao nakon sat vremena

VIDEO

Manchester City bio je veliki favorit prema kladionicama da se pridruži Interu u finalu Lige prvaka 10. lipnja, davali su mu 80 posto šansi za prolazak uoči uzvrata, Realu samo 20. Ali nitko se nije mogao nadati da će "kraljevski klub" izgledati tako loše u uvodu uzvrata polufinala na Etihadu, a teren napustiti s 0-4.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

 

"Građani" su izgledali kao da igraju protiv protivnika puno slabijeg ranga, a samo su ih sreća i Thibaut Courtois spriječili da već do 20. minute ne vode s više golova razlike. Ipak, njihovi napori nisu bili uzaludni, prvi je gol stigao u 23. minuti.

Bernardo Silva je na asistenciju Kevina De Bruynea zavukao loptu u gornji desni kut, a 16 minuta poslije nakon odbijanca je glavom poentirao za 2-0. Bili su mu to drugi i treći gol sezone u Ligi prvaka, vjerojatno vrijedni istanbulskog fnala.

Prvi gol Manchester Cityja pogledajte OVDJE, a drugi OVDJE.

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid

Carlo Ancelotti očito je namjeravao suprotstaviti se Cityju parkiranim autobusom pred šesnaestercem pa je mnoge iznenadila Uefina grafika da je u prvih 15 minuta Real imao 15 točnih dodavanja, dakle jedno po minuti. A City je nadirao sa svih strana.

Luka Modrić utopio se u sivilo Realove momčadi, izgubio je 11 lopti, osvojio dva od četiri duela i nije imao prostora u veznom redu, a baš je njega trener odlučio prvoga zamijeniti već u 63. minuti i uvesti defenzivca Antonija Rüdigera. 

Pogledajte statistiku Luke Modrića protiv Man. Cityja:

Ni ta zamjena, kao ni ulazak Marca Asensija sedam minuta poslije, nisu Realu donijeli puno sreće. Štoviše, u 76. minuti pao je i treći gol u Realovoj mreži kad je De Bruyne ubacio nakon slobodanjaka, a Eder Militao preusmjerio loptu u svoju mrežu nakon udarca Manuela Akanjija.

Posljednji udarac Realu za drugi europski finale u tri sezone zadao je Julián Álvarez u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Treći gol Manchester Cityja pogledajte OVDJE, a četvrti OVDJE.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba