Sport

Komentari 191

VIDEO Portugalci gađali igrače Hajduka stolcima sa stadiona, kondicijski trener krvave glave!

VIDEO Portugalci gađali igrače Hajduka stolcima sa stadiona, kondicijski trener krvave glave!

Nisu se mogli suzdržati portugalski huligani, koji su već u prošlom pretkolu Konferencijske lige imali problema s policijom zbog nereda na stadionu, a sad su na nogometaše Hajduka bacali predmete s tribine

S jedne strane su letjeli stolci, piva, mobiteli, kovanice u sudačkoj nadoknadi, sve se nastavilo komešanjem nogometaša i stručnih stožera Hajduka i portugalske Vitorije Guimaraes nakon prolaska 'bilih' u playoff Konferencijske lige, a nastavilo se i priključivanjem druge tribine koja je stolicama gađala klupu splitske momčadi kao i nogometaše koji su se kasnije išli pozdraviti s Torcidom.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Vitorije stolicama gađaju nogometaše Hajduka

Epilog je navodno da je kondicijski trener Ian Coll dobio plastičnom bocom u glavu i raskvavljen je napustio teren, a tim menadžer Stjepan Badrov dobio je upaljačem u glavu.

Podsjetimo, nogometaši Hajduka su na gostovanju u Portugalu izgubili 1-0, ali su s ukupnih 3-2 bili bolji od Vitorije i došli na korak do plasmana u Konferencijsku ligu. No, kako bi taj korak bio uspješan, moraju u dvije utakmice biti bolji od španjolskog Villarreala. Još su na utakmici tenzije bile visoke gdje je turski sudac podijelio devet žutih i jedan crveni karton.

'Bile' sad u subotu, 13. kolovoza, na Maksimiru čeka najveći hrvatski derbi protiv Dinama, a nakon toga europski okršaj. Villarreal i Hajduk prvu će utakmicu igrati 18. kolovoza u Španjolskoj, a uzvrat je 25. kolovoza na Poljudu.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Najčitaniji članci