Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Rebić je bio kapetan Milana, Bologna izvukla remi

VIDEO Rebić je bio kapetan Milana, Bologna izvukla remi
6

Hrvat je do sada kapetan bio samo u prijateljskim utakmicama, preuzimao bi traku tijekom susreta, a danas je Milan s kapetanskom vrpcom oko ruke poveo prvi put od samog početka

VIDEO

U prvom subotnjem susretu 30. kola talijanske Serie A nije bilo pobjednika, Bologna i Milan su remizirali 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Bologna je povela već u prvoj minuti, a strijelac je bio Sansone. Zbog toga je ostatak prvog poluvremena prošao u potpunoj dominaciji Milana, a jedan od opasnijih igrača po domaćina bio je hrvatski napadač Ante Rebić.

Serie A - Bologna v AC Milan

U prvom dijelu Rebić je imao dvije dobre šanse, a opasniji je bio udarac glavom u 21. minuti. Bolju igru Milan je naplatio pogotkom u 40. minuti, a odličan je gol, s 25 metara, postigao Pobega.

Trener Milana Stefano Pioli je promijenio 10 igrača i od udarnih 11 kao protiv Napolija na golu ostavio samo Maignana. Poštedio ih je nastupa u ovom susretu, čuvajući ih za uzvratni četvrtfinalni ogled Lige prvaka u utorak. U nastavku susreta obje su momčadi mogle do drugog pogotka. Nešto je opasniji bio Milan, ali rezultat se sve do kraja nije mijenjao.

Rebić je odigrao cijelu utakmicu za Milan te je nosio kapetansku vrpcu, dok je hrvatski vezni igrač Nikola Moro za Bolognu ušao u igru u 73. minuti.

Serie A - Bologna v AC Milan

Prvi je ovo put da je Rebić bio kapetan Milana od početka susreta. Traku je do sada već nosio, no u prijateljskim susretima i kada bi ju preuzeo tijekom utakmice.

Milan je ostao četvrti te ima isti broj bodova kao trećeplasirana Roma, koja ima utakmicu manje. Bologna je ostala na dosadašnjoj osmoj poziciji.

U nedjelju igraju Lecce - Sampdoria, Torino - Salernitana, Sassuolo - Juventus i Roma - Udinese, dok posljednju utakmicu kola, u ponedjeljak, igraju Fiorentina - Atalanta.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju