Sport

Komentari 215

VIDEO Riječki huligan napao je masera Hajduka, povjerenik za sigurnost uletio i nokautirao ga!

VIDEO Riječki huligan napao je masera Hajduka, povjerenik za sigurnost uletio i nokautirao ga!

Usred slavlja hajdukovaca pred južnom tribinom jedan je huligan pokušao napasti fizioterapeuta, a obranio ga je Antonio Vuković. Torcida je ranije čupala stolce pa je morala intervenirati policija

Okršaj Rijeke i Hajduka (2-3) imao je i treće poluvrijeme. Nakon utakmice došlo je do incidenta koji je uzrokovao jedan tzv. navijač Rijeke utrčavši s tribine među hajdukovce koji su pred svojim navijačima slavili pobjedu u Jadranskom derbiju.

Taj je huligan udario nekoga iz Hajdukove ekspedicije, po svemu sudeći fizioterapeuta Darija Juričevića. U sve se onda umiješao i Hajdukov povjerenik za sigurnost Antonio Vuković u logičnoj nakani da zaštiti ljude koje treba štititi te udario tog huligana.

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

Nogometaš Rijeke Josip Drmić pokušao je smiriti situaciju koja se onda smirila sama po sebi pa su zaštitari odradili svoj dio posla, a snimku je objavio Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Po završetku utakmice u teren za igru iz sektora Zapad ulazi navijač HNK Rijeke i došlo je do međusobnog naguravanja gdje ga je Povjerenik HNK Hajduka Antonio Vuković udario šakom u glavu", stoji u izvješću delegata Ante Vučemilovića.

On je, između ostalog, u zapisnik unio i sljedeće:

"Armada, tijekom utakmice u više navrata se skandiralo: "Ubij tovara", "tovarske pi*ke", "mrzim splitskog Hajduka" (4., 43., 45., 51. minuta). U 46. minuti "cigane, cigane", u 61. minuti zapaljena jedna baklja, nije bačena u teren za igru. U 31. minuti izvjesili transparent Vukovar - Škabrnja 1991-2021 uz pjesmu "Moja domovina".

"Ponašanje navijačke skupine Torcida: 10 minuta prije početka utakmice bacili su jednu baklju u sektor istok i jednu baklju u teren za igru, glede toga sam zatražio do Povjerenika za sigurnost Rijeke Ivice Vrbaslije da se pojačaju sigurnosne mjere u sektoru Jug i u sektoru Istok, što je i brzom intervencijom i izvršeno."

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

"U poluvremenu utakmice navijačka skupina Torcida je u sektoru Jug kidala i bacala stolice, nakon čega je intervenirala interventna policija. HNK Rijeka će dostaviti izvješće po uništenim stolicama. U 60. minuti bakljada Torcide, šest baklji plus tri bljeskalice, od kojih je jedna baklja bačena unutar sektora na policiju."

Krajem prvog poluvremena, nakon gola Marka Livaje je, pak, jedan navijač s istočne tribine ušao na travnjak i odgurnuo hajdukovce Nikolu Katića i Stefana Simića, a Livaja ga je nakon toga povukao na pod, stoji u delegatovu izvješću. Livaja je zbog proslave gola i provokacije publike dobio žuti karton.

Najčitaniji članci