Obavijesti

Sport

Komentari 29

VIDEO Sjajna asistencija Rakete u pobjedi, Man. United uvjerljiv

VIDEO Sjajna asistencija Rakete u pobjedi, Man. United uvjerljiv

Igor Jovićević sa Šahtarom je izvukao remi protiv Feyenoorda 1-1 na neutralnom terenu u Varšavi, a Juventus je novim golom Di Marije minimalno pobijedio Freiburg

VIDEO

Nogometaši Manchester Uniteda svladali su Betis sa 4-1 i tako ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u prvim utakmicama osmine finala Europske lige, dok je Ivan Rakitić asistirao za drugi pogodak Seville koja je sa 2-0 svladala Fenerbahče na svom stadionu.

Sevilla je povela pogotkom Joana Jordana u 56. minuti, da bi u 85. minuti bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nesebično u kaznenom prostoru poslužio Erika Lamelu koji je pogodio za konačnih 2-0.

Rakitićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Na Old Traffordu je golijadu Manchester Uniteda u srazu s Betisom otvorio Marcus Rashford već u 6. minuti. Gosti su u 32. minuti izjednačili preko Ayozea Pereza, da bi u drugom poluvremenu "Crveni vragovi" došli do uvjerljive pobjede zahvaljujući golovima Antonyja (52), Brune Fernandesa (58) i Wouta Weghorsta (82).

Bez pobjednika je završio dvoboj Šahtara i Feyenoorda, koji je odigran na neutralnom terenu u Varšavi. Ukrajinska momčad pod vodstvom Igora Jovićevića povela je u 79. minuti sretnim pogotkom Jaroslava Rakickog, koji je na ubačaj Sudakova loptu zahvatio leđima, a ona se odbila i u idealnom luku preletjela preko vratara nizozemske momčadi Wellenreuthera.

Europa League - Play-Off Second Leg - Stade Rennes v Shakhtar Donetsk

Feyenoord je ipak uspio doći do zasluženog izjednačenja u 88. minuti, kad je Ezequiel Bullaude glavom poslao loptu u mrežu.

Za momčad iz Donjecka je od 62. minute zaigrao 24-godišnji Varaždinac Neven Đurasek.

Juventus je u Torinu teško slomio otpor njemačkog Freiburga, a pogodak prednosti "Staroj dami" donio je Angel Di Maria koji je u 53. minuti postigao pogodak glavom na ubačaj Kostića. Freiburg je u 62. minuti postigao pogodak preko Hoelera, ali mu je prethodilo igranje rukom njegovog suigrača koji mu je asistirao.

Lider Premiershipa bez pobjede u Portugalu

Bez pobjednika je završio i dvoboj Sportinga i Arsenala u Lisabonu, gdje su pala četiri pogotka, a tri su postigli igrači domaće momčadi. William Saliba je u 22. minuti donio prednost "topnicima". Domaća momčad je golovima Goncala Inacija (34) i Paulinha (55) preokretom došla do prednosti od 2-1, ali je u 62. minuti Morita skrenuo loptu u svoju mrežu pa će Arsenal za tjedan dana bilo kakvom pobjedom na svom Emirates stadionu moći izboriti plasman u četvrtfinale.

Solidnu prednost pred svojim navijačima stekli su Bayer Leverkusen i Roma, koji su s identičnih 2-0 pobijedili Ferencvaros, odnosno Real Sociedad.

"Apotekarima" su pobjedu protiv Mađara donijeli Kerem Demirbay (10) i Edmond Tapsoba (86), dok su strijelci za Romu protiv baskijske momčadi bili Stephan El Shaarawy (13) i Marash Kumbulla (87).

Uzvratne utakmice su na rasporedu za tjedan dana, 16. ožujka.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice:

  • Union Berlin - Royale Union Saint-Gilloise 3-3
  • Bayer Leverkusen - Ferencvaros 2-0
  • Roma - Real Sociedad 2-0
  • Sporting - Arsenal 2-2
  • Juventus - Freiburg 1-0
  • Manchester United - Betis 4-1
  • Sevilla - Fenerbahče 2-0
  • Šahtar - Feyenoord 1-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja