Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Šok za Jokića i Nuggetse: Prvaci NBA-a blizu su ispadanja

VIDEO Šok za Jokića i Nuggetse: Prvaci NBA-a blizu su ispadanja
6

Minnesota je sjajnom obranom 'pregazila' Denver, koji je u prvom poluvremenu zabio tek 35 koševa. To su učinili i bez trostrukog najboljeg obrambenog igrača lige, Goberta, koji je propustio utakmicu

VIDEO

U velikom iznenađenju NBA lige Minnesota Timberwolvesi poveli su s 2-0 u seriji druge runde doigravanja protiv aktualnih prvaka Denver Nuggetsa. "Vukovi" su pobijedili 106-80 u Ball Areni u Denveru i time povećali vodstvo u seriji. 

Nikola Jokić je podbacio, a Jamal Murray odigrao utakmicu zbog koje su si navijači Nuggetsa pokrivali oči. Kanađanin je završio utamicu s osam koševa (šut 3/18, trica 0/4) i 13 skokova, dok je Jokić imao 16 koševa, 16 skokova i osam asistencija (šut 5/13), a mnogi navijači mu zamjeraju što nije bio agresivniji s loptom u utakmici u kojoj su Nuggetsima njegovi koševi bili potrebni.

Kao sol na ranu, Wolvesi, koje je do pobjede predvodio Anthony Edwards s 27 koševa, igrali su ovu utakmicu bez Rudyja Goberta, trostrukog najboljeg obrambenog igrača lige. Francuski reprezentativac propustio je utakmicu nakon što je prvi put postao otac, ali njegova se momčad snašla bez njega. 

NBA: Playoffs-Minnesota Timberwolves at Denver Nuggets

Minnesota je sjajnom obranom 'pregazila' Denver, koji je u prvom poluvremenu zabio tek 35 koševa. Stoga nije ni čudo što su Timberwolvesi u jednom trenutku vodili čak 32 razlike.

Knicksi do pobjede

New York Knicksi pobijedili su prvu utakmicu serije protiv Indiana Pacersa 121-117. Nije iznenađenje što je senzacionalni Jalen Brunson predvodio Knickse do pobjede, ubacio je 43 koša i time četvrtu uzastopnu utakmicu u doigravanju prebacio 40 koševa.

NBA: Playoffs-Indiana Pacers at New York Knicks

Podsjetimo, Bojan Bogdanović neće igrati za Knickse do kraja sezone zbog ozljede lijevog gležnja i ranije ozljede zapešća. Čekaju ga dvije operacije i višemjesečni oporavak.

Za Pacerse je Myles Turner zabio 23 koša, dok su Brunsonu pomoć pružili Donte DiVincenzo s 25 koševa i Josh Hart s 24.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića