Sport

Komentari 22

VIDEO Srpski sudac zbog ovog penala definitivno ide u zatvor

VIDEO Srpski sudac zbog ovog penala definitivno ide u zatvor

Srđan Obradović vidio je igranje rukom igrača Radničkog kad ga je pogodila u nogu i tako pomogao Spartaku iz Subotice da osigura Europu. Ide iza rešetaka na 15 mjeseci i ne smije suditi 10 godina

Srpski nogometni sudac Srđan Obradović u ožujku je u Novom Sadu osuđen na 15 mjeseci zatvora i deset godina suspenzije zbog zloupotrebe položaja na utakmici Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša u zadnjem kolu srpske Superlige u sezoni 2017/18., a presudu je sad potvrdio i Žalbeni sud u Novom Sadu.

Obradović je sudio dva penala za Spartak, od kojih je drugi bio apsolutno skanadlozan. Vidio je igranje rukom igrača Radničkog kad ga je pogodila u nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bila je to utakmica u kojoj su Vojvođani pobjedom 2-0 osigurali kvalifikacije Europske lige. Obradović je usto i gostima isključio igrača.

Inače, Obradović je radio i za jedan lanac kladionica i držao - mjenjačnicu, a dok se vodio postupak protiv njega, radio je i kao delegat suđenja?!

Nakon ove odluke, osim što ga čeka život iza rešetaka, definitivno je zavšio i sudačku karijeru, a više nema pravo žalbe na ovu presudu, javljaju srpski mediji.

Najčitaniji članci