Sport

Komentari 68

VIDEO Što to Dinamo uigrava? Pogledajte trening 'modrih' na velebnom Olimpijskom stadionu

VIDEO Što to Dinamo uigrava? Pogledajte trening 'modrih' na velebnom Olimpijskom stadionu

Dinamovci su u srijedu otputovali u London, a navečer su odradili trening na velebnom Olimpijskom stadionu u Londonu koji može primiti 60.000 navijača, a David Moyes očekuje gotovo puni kapacitet

Večeras oko 23 sata, nakon utakmice West Hama i Dinama, saznat ćemo hoće li 'modri' nastaviti europski put u Europskoj ili Konferencijskoj ligi. 'Čekićari' su već osigurali osminu finala pa se može očekivati da će David Moyes odmarati neke igrače za obaveze u Premiershipu koje im slijede već u nedjelju.

Dinamovci su u srijedu otputovali u London, a navečer su odradili trening na velebnom Olimpijskom stadionu u Londonu koji može primiti 60.000 navijača. Što je Željko Kopić uvježbavao sa svojim igračima zanima svakog navijača Dinama jer 'ono' protiv Hajduka nije ličilo ni na što.

Dinamo u Londonu odradio večernji trening

Morat će aktualni hrvatski prvak smisliti nešto posebno kako bi u gostima srušio West Ham bez obzira na rezultatski nevažnu utakmicu za njih, a i za ostatak HNL-a ako želi ostati prvak...

Bruno Petković nije otputovao s ostatkom momčadi u London pa će u vrhu napada 'modrih' vjerojatno zaigrati Komnen Andrić, a mnogi navijači zazivaju veću minutažu Marka Tolića. Hoće li njihove molbe uslišiti Kopić, danas ćemo vidjeti.

Dinamo u Londonu odradio večernji trening

Podsjetimo, susret ovih dviju momčadi u Zagrebu je otišao na stranu 'čekićara' koji su slavili 2-0 golovima Antonija i Ricea koji su došli izravno nakon greški Dinamove obrane, a 'modri' su tu utakmicu završili bez udarca u okvir. 

POGLEDAJTE BORBU VEČERI S FNC 4: ERSLAN VS DA SILVA

Najčitaniji članci