Sport

Komentari 7

VIDEO Tika-taka Istre: Je li ovo najljepši HNL gol u ovoj sezoni?

VIDEO Tika-taka Istre: Je li ovo najljepši HNL gol u ovoj sezoni?

Lisica je izvan šesnaesterca dodao petom za Hujbera koji daje loptu Mahmoudu, ovaj petom proigrava Belju, koji na isti način pronalazi Bandea na drugoj strani za 2-0 Istrana

Istra 1961 i Hrvatski dragovoljac otvorili su na Aldo Drosini 19. kolo HT Prve lige, a domaćin je slavio s 3-0 i tako na tablici prestigao Slaven Belupo.

Domaćin je poveo već u 19. minuti nakon odlične kombinacije Belje i Lisice koju je završio Mahmoud, a isti su akteri osam minuta kasnije osmislili nešto još bolje. 

Istra 1961 i Hrv. Dragovoljac susreli se u 19. kolu prve HNL

Lisica izvan šesnaesterca dodaje petom za Hujbera koji daje loptu Mahmoudu, ovaj petom proigrava Belju, koji na isti način pronalazi Bandea na drugoj strani za 2-0 i jedan od, ako ne i najljepši HNL gol ove sezone.

Odličnu predstavu Istrana, ali i osobnu, potvrdio je Lisica u 72. kada je postavio konačan rezultat na odlično proigravanje Mlinara.

Nakon derbija začelja, Istra više nije na pretposljednjom mjestu tablice! To je mjesto sada rezervirano za Slaven Belupo koji ima 16 bodova, devet više od posljednjeg Dragovoljca.

Najčitaniji članci