Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Vida zabio gol u kiksu AEK-a, PAOK preuzeo vrh lige

VIDEO Vida zabio gol u kiksu AEK-a, PAOK preuzeo vrh lige

PAOK vodi na ljestvici sa 60 bodova, AEK ima bod manje, treći je Olympiakos sa 57 bodova, a četvrtu poziciju drži Panathinaikos sa 56 bodova. U Ligi za prvaka još će igrati Aris (42) i Lamia

VIDEO

U susretu 26. kola grčkog nogometnog prvenstva, Dinamov protivnik u osmini finala Konferencijske lige, PAOK je na gostovanju pobijedio Lamiju sa 2-0 i time preuzeo vrh ljestvice nakon što je AEK odigrao 3-3 na gostovanju kod Arisa. PAOK je iskoristio AEK-ov remi i gostujućom pobjedom protiv Lamije vratio se na vrh ljestvice.

Solunski sastav je poveo u 71. minuti golom brazilskog veznjaka Taisona, a pobjedu je potvrdio u drugoj minuti sudačke nadoknade golom ganskog braniča Abdula Rahmana Babe. Hrvatski golman Dominik Kotarski branio je za PAOK kojem sada u četvrtak slijedi gostovanje u Zagrebu u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige.

AEK je u sjajnom susretu s mnogo obrta odigrao 3-3 na gostovanju kod Arisa ispustivši pobjedu u osmoj minuti nadoknade.

Atenski sastav je poveo u 15. minuti golom Nordina Amrabata, no Aris je okrenuo rezultat, a strijelci su bili Giannis Fetfatzidis u 43. minuti, te Kike Saverio u 49. minuti.

Izjednačio je Domagoj Vida golom u 55. minuti, a goste je u novu prednost doveo Ezequil Ponce u 68. minuti. Kada se već činilo kako će AEK osvojiti tri boda, Loren Moron je iz kaznenog udarca u osmoj minuti nadoknade zabio za 3-3.

Gol Vide i ostale golove s utakmice AEK - Aris pogledajte OVDJE.

Vida je za AEK igrao cijeli susret, dok je Robert Ljubičić igrao do 63. minute. Neven Đurasek nije nastupio za Aris.

Pobjeda Olympiakosa, remi Panathinaikosa

Panathinaikos je na gostovanju kod OFI Krete odigrao 2-2. Domaćin je poveo u 21. minuti golom Jesusa Jimeneza, a izjednačio je Fotis Ioannidis u 36. minuti. Leya Iseka je iz kaznenog udarca u 81. minuti doveo domaćine do nove prednosti, a izjednačio je Andraž Šporar dvije minute kasnije. Tin Jedvaj nije nastupio za goste.

Olympiakos je porazio Volos sa 3-0. Gosti su već od šeste minute zaigrali s igračem manje nakon što je isključen Jean Barrientos, a golove za pirejski sastav zabili su Ayoub El Kaabi (26, 45+5-11m), te Stevan Jovetić (87).

Nakon ovoga kola prvih šest momčadi nastavlja natjecanje u "Ligi za prvaka", a ostalih osam klubova seli u "Ligi za ostanak".

PAOK vodi na ljestvici sa 60 bodova, AEK ima bod manje, treći je Olympiakos sa 57 bodova, a četvrtu poziciju drži Panathinaikos sa 56 bodova. U Ligi za prvaka još će igrati Aris (42) i Lamia (34).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika