Obavijesti

Sport

Komentari 10

VIDEO Zavirite u Messijev novi dom u Miamiju: Leo je kupio najmoderniji pogled na svijetu

VIDEO Zavirite u Messijev novi dom u Miamiju: Leo je kupio najmoderniji pogled na svijetu

Uz dvije ogromne vile u Barceloni, Argentinac posjeduje nekoliko nekretnina, a prije dvije godine kupio je u Miamiju stan u neboderu pod imenom Porsche Design Tower

VIDEO

Zavirite li na njegov Instagram profil, tamo nećete pronaći fotografije njegovih vila, jahti pa čak niti automobila. Tek pokoja fotografija s ljetovanja. Sušta suprotnost današnje realnosti u kojoj sportaši svakodnevno javnosti prikazuju plodove svog rada kroz prizmu nevjerojatnog luksuza.

Pokretanje videa...

Evo što Ronaldo i Messi jedu 01:29

Leo Messi (35) je samozatajan tip koji se ne želi eksponirati u javnosti, njegova supruga Antonella i on nisu poput Cristiana Ronalda i Georgine koji svakodnevno objavljuju fotografije iz svog carstva kako bi očarali javnost. Ali nije ni zvijezda Barcelone cijepljena protiv luksuza. A gdje bi bio uz toliku godišnju zaradu.

Omaleni Argentinac godišnje je u PSG-u 'omastio brk' sa 70 milijuna eura. Ali samo od plaće. Kada dodate u to sponzore i reklame, cifra se godišnje penje na vrtoglavih 126 milijuna dolara, a vrijednost njegove imovine je procijenjena na nevjerojatnih 600 milijuna dolara!

FILE PHOTO: FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France

Uz dvije ogromne vile u Barceloni, Argentinac posjeduje nekoliko nekretnina, a prije dvije godine kupio je u Miamiju stan u neboderu pod imenom Porsche Design Tower koji je ukupno visok 195 metara, ima 60 katova sa 132 luksuzna stana. Kao da je znao da će u Miami doći završiti karijeru. 

Argentinac je nedavno potpisao za Inter Miami gdje će godišnje zarađivati 100 milijuna dolara. To je novac koji mu Barcelona nije mogla niti približno ponuditi, ali zasitio se stresa, pritiska i pozornosti kojeg donosi vrhunski europski nogomet pa se odlučio pod stare dane skrasiti u SAD-u, igrati uz manji napor i živjeti svoj američki san. A neće mu faliti ni ptičjeg mlijeka. On i supruga Antonela ne moraju u razgledavanje njihovog budućeg doma jer jedan ih već čeka. 

Ligue 1 - Paris St Germain v Clermont

Raskoš kakvu je teško zamisliti krasi svaki od stanova u jednom od najluksuznijih zgrada na svijetu koji se nalazi na Sunny Isles Beachu u Miamiju.  Ispred svakog apartmana, bez obzira o kojem katu se radi, postoji garaža odnosno posebno dizajniran lift kojim se dolazi do ulaza automobilom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NPA Projects (@npa_projects)

Cijeli neboder odiše nevjerojatnim luksuzom, pogled je spektakularan na koju god stranu svijeta pogledate, a stanari praktički ne trebaju niti izlaziti iz njega jer im je sve nadohvat ruke. Većina stanova ima vlastite bazene, u neboderu postoje zajednički prostori s teretanama i restoranima, a tu su i tri dizala koja podižu automobile do stanova. Robotska garaža s 284 parkirna mjesta koja vlasnicama omogućuje da se parkiraju točno ispred svojih stanova, idealno je rješenje za njihove limene ljubimce. 

Svemu tome Messi je dobio pristup za osam milijuna eura, a njegov stan veličine je 330 kvadratnih metara s tri spavaće sobe i četiri kupaonice.Nalazi se na sjevernoj strani nebodera, a prozori od poda do stropa omogućuju mu pogled na ocean. Kud ćeš ljepšeg prizora kada se probudiš ujutro. Blizu im je plaža, neboder je opremljen najluksuznijim popratnim sadržajima pa ni Leovoj djeci neće biti dosadno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti