Sport

Komentari 12

'Vidjela sam Serenu golu pa pomislila: Tolike obline ima!'

'Vidjela sam Serenu golu pa pomislila: Tolike obline ima!'

"Ušla sam u svlačionicu i vidjela sam je golu. Izgledala je zaista nevjerojatno i pitala sam se kako se uopće može kretati tako dobro na terenu kada ima tako velike obline", priznala je Rumunjka

Bio je to moj prvi Grand Slam u karijeri. Igrala sam u Melbourneu i zaista je to bio poseban doživljaj. Međutim, taj turnir pamtim po tome što sam prvi put srela Serenu Williams, ispričala je rumunjska tenisačica Alexandra Cadantu početak anegdote i nastavila:

- Ušla sam u svlačionicu i vidjela sam je golu. Izgledala je zaista nevjerojatno i pitala sam se kako se uopće može kretati tako dobro na terenu kada ima tako velike obline - priznala je Rumunjka.

- Bila sam u šoku tjedan dana. Tako je velika! 

Wimbledon day 10 Goerges v Williams

Rumunjka je nedavno proslavila 30. rođendan i trenutno je 290. tenisačica svijeta.  Vrhunac karijere je imala 2014. godine kada je bila plasirana na 59. mjestu WTA liste, dok je na Grand Slam turnirima ostvarila samo jednu pobjedu. Bilo je to na Wimbledonu 2013. godine.

S druge strane, uspješnija sestra Williams i s 38 godina 'rastura' u teniskom svijetu. Doduše, more ju sada i ozljede i godine, ali još uvijek ne odustaje od igre. U svojoj trofejnoj sobi Serena čuva 23 Grand Slam naslova, unatoč tome što je bila neuspješna na posljednja četiri finala. Ipak, ima šanse doći do rekordne brojke koju drži  Margaret Court s 24 naslova. 

French Open - Roland Garros