Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Vidjet ćete, Igor Bišćan će s ovom Rijekom napraviti čuda'

'Vidjet ćete, Igor Bišćan će s ovom Rijekom napraviti čuda'
1

Rijeka možda nema momčad kakvu je imala u posljednjih nekoliko godina, ali nije on došao tamo da bude šest mjeseci, vjerujem da će tamo prepoznati njegov rad, kaže tomo Šokota

VIDEO

Nikad zaboraviti, nikad oprostiti! Igore, odlazi!! Prvaci 98/99!!!, objavio je jučer KN Armada Rijeka s prekriženom Bišćanovom fotografijom.

Navijači kluba s Rujevice Bišćanu ne mogu oprostiti što im se, kao igrač Dinama, 1999. zamjerio proslavljajući gol pred njihovim navijačima držeći se za međunožje. No predsjednika Damira Miškovića to nije pokolebalo u odluci i Bišćan je jučer i službeno naslijedio velikog Matjaža Keka.

- I za njega i za klub to je pravi potez. Čitam da su se navijači pobunili, nisam ja njegov odvjetnik, ali Igor ima visoke moralne vrijednosti, poštuje sve i dat će maksimalan doprinos da Rijeka opet napravi dobar rezultat - rekao nam je Dario Šimić, koji je s Bišćanom surađivao u pokušaju promjena u Dinamu.

S njima su djelovali i Tomo Šokota i Silvio Marić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rijeka možda nema momčad kakvu je imala u posljednjih nekoliko godina, ali nije on došao tamo da bude šest mjeseci, vjerujem da će tamo prepoznati njegov rad. Čovjek se cijeli život borio za prvaka i siguran sam da je zato tamo. To je novi izazov za njega, organiziran klub, normalan predsjednik gdje će moći raditi. On je savršen trener za Rijeku - kaže Šokota.

- Jako sam sretan zbog njega. Svi smo znatiželjni da vidimo kako će to izgledati. Gdje god je bio, napravio je vrhunski rezultat. Malo mu fali kvalitetnih igrača jer nije Rijeka ona momčad od prošle godine, ali on će napraviti čudo - uvjeren je Silvio Marić.

Bišćanu će to biti treći samostalni trenerski posao, nakon što je Rudeš lani uveo u prvu ligu pa s ljubljanskom Olimpijom osvojio duplu krunu u Sloveniji. Bio je pred potpisom za ciparski Anorthosis, ali predomislio se kad je stigao poziv s Kvarnera. Bit će mu to prava prilika da u društvu velikana u HNL-u pokaže koliko vrijedi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje