Sport

Komentari 8

Viduka: Molio sam se da Elton John konačno prestane pričati!

Viduka: Molio sam se da Elton John konačno prestane pričati!

John Elton je na koncertu otpjevao tri pjesme, pa pred svima rekao: 'Ovu pjesmu posvećujem mom dobrom prijatelju Marku koji je u Manchesteru i pred njim je jako velika odluka'. Nije mi bilo svejedno...

Mark Viduka (44) veliku je nogometnu karijeru preko Dinama izgradio u Velikoj Britaniji. Australski napadač još je igrao za Celtic, Leeds, Middlesbrough i Newcastle, svugdje bio uspješan, ali i vrlo cijenjen. No, proteklih dana Viduka je za engleske medije ispričao veliku tajnu, kako je 2000-ih godina sa Sir Alexom Fergusonom pregovarao oko prelaska u Manchester United, jedne od najvećih rivala Leedsa.

- Već sam bio u Manchesteru na pregovorima, a moj tadašnji menadžer je puno surađivao s Eltonom Johnom. Baš tu noć je on svirao u Manchesteru, a kako sam bez problema mogao dobiti ulaznice, pa i mjesto u 'backstageu', tu priliku nisam želio propustiti. I tako sam s bivšim suigračem iz Leedsa Jacobom Burnsom, također Australcem, došao u svlačionicu gdje je bio Elton John - priča Mark Viduka, pa nastavlja:

- Čim sam ušao, Elton mi je poručio: 'Viduka, ti si iz Melbourna, a ja obožavam taj grad'. Bio sam nervozan, pa sam mu počeo pričati kako sam taj dan bio na pregovorima s Man. Unitedom. Moj prijatelj i ja smo koncert pratili iz 'backstagea', Elton je otpjevao tri pjesme, a onda pred svima rekao: 'Ovu pjesmu posvećujem mom dobrom prijatelju Marku koji je u Manchesteru i pred njim je jako velika odluka'.

Mark Viduka je nastavio svoju priču...

- Tada sam pomislio 'sra..., samo prestani pričati više'. Srećom, prestao je, a ja na koncu nisam potpisao za Manchester United. Razlog? Mislim kako sam u to vrijeme bio previše zaljubljen u svoj Leeds - završio je Viduka koji je na Elland Roadu igrao od 2000. do 2004. godine, a u 166 službenih nastupa zabio čak 72 gola.

Najčitaniji članci