Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Villarreal doveo Cazorlu i imao najbizarnije predstavljanje ikad

Mađioničar Yunke predstavio je Cazorlu pred 4500 navijača Villarreala, a način na koji se omaleni nogometni čarobnjak pojavio pred navijačima u najmanju je ruku - čudan

Foto: villarreal.fc
10 komentara

Viđali smo sve i svašta, od neuspjelog tehniciranja pred nekolicinom članova obitelji pa do bosonogih stopera na 'svetom travnjaku', ali predstavljanje poput onog Santija Cazorle u Villarrealu prava je magija.

Žuta podmornica najavila je predstavljanje svog nogometnog čarobnjaka upravo u tom mađioničarskom stilu i nitko zapravo nije znao što može očekivati. A kad se na terenu pojavio mađioničar Yunke i pred tribinama postavljena svojevrsna 'kapsula', sve je postalo još bizarnije.

A onda je Yunke stupio na scenu. Najprije je pokazao praznu 'kapsulu', mahnuo nekoliko puta rukom, poskočio, razvukao širok osmijeh pa rukom pokazao na kapsulu koju je napunio gusti bijeli dim. A kad se dim razišao na postolju se ukazao Santi Cazorla. 

Neobično u svakom slučaju, no sasvim je jasno što je Villarreal želio poručiti svima ovim povezivanjem mađioničara s nogometnim čarobnjakom.

Santi se tako vratio u Villarreal nakon sedam godina izbivanja te šestogodišnjeg boravka u Arsenalu. 

- Villarreal je oduvijek moj dom, a ovaj dan za mene je jako poseban. Vratio sam se kući. I kad sam odlazio prije sedam godina znao sam da ću se vratiti ovdje. Klub je od tada narastao i vrijeme je da vratim na svemu što mi je dao - rekao je Cazorla koji se vraća nakon teške ozljede gležnja i dvogodišnje pauze tijekom koje je umalo ostao i bez noge zbog komplikacija nakon operacije.

Naši partneri pišu
Message