Obavijesti

Sport

Komentari 6

Villas-Boas platit će dresove koje su igrači bacili navijačima

Villas-Boas platit će dresove koje su igrači bacili navijačima
4

Nogometaši Tottenhama zahvalili su se navijačima na podršci pri pobjedi kod Southamptona 2-1 bacivši im dresove nakon susreta. Trošak će podmiriti trener Villas-Boas

VIDEO

Nakon poraza u prethodnoj rundi prvenstva kod Chelseaja 2-4, a onda i ne baš naročito uspješnog gostovanja u Europskoj ligi kod Maribora (1-1), Spursi su ostvarili značajnu pobjedu na gostovanju kod Southamptona u 9. kolu i skočili su na četvrto mjesto na ljestvici.

Gareth Bale, Brad Friedel, Sandro i Tom Huddlestone nakon utakmice su počastili svoje navijače dresovima koje su im bacili na gostujuću tribinu. No, ispada da će zapravo častiti Andre Villas-Boas, kojeg je ova pobjeda očito jako razgalila.

- Rekao sam dečkima da ću ja platiti za te dresove! Bila je ovo vrlo značajna pobjeda za našu momčad i važna za navijače. Željeli smo u ogledima protiv Southamptona i Wigana izvući najbolje rezultate uoči susreta s Manchester Cityjem i Arsenalom, jer se želimo boriti za pozicije na vrhu – rekao je Villas-Boas.

Nije da si igrači sa svojim primanjima ne bi mogli i sami priuštiti snositi trošak za dresove koje su darovali navijačima, ali portugalski je stručnjak očito želio povući potez za još bolju atmosferu u svlačionici.

Inače, zbog dresa Brada Friedela je nastala i mala svađa na tribinama. Dvojica navijača Spursa prepirali su se tko je prvi uhvatio dres, a na kraju je ipak jedan od njih morao popustiti. Pobjednik navijačkog dvoboja na kraju je i svojem kolegi ponudio novčanu naknadu za ustupak koji je ovaj napravio, ali je ovaj to odbio. 

Gareth Bale zabio je u toj utakmici svom bivšem klubu Southamptonu, iz kojeg je prešao u Tottenham 2007. godine, vodeći gol u 15. minuti. Ovo mu je bio prvi dolazak na St Mary’s nakon tog transfera.

- Iz respekta prema Southamptonu nisam želio slaviti taj gol. Najvažnije je da smo dobro obavili svoj posao – rekao je Bale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu
Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP