Obavijesti

Sport

Komentari 3

Villas-Boas: Važno je da smo konkurentni, naslovi će doći!

Villas-Boas: Važno je da smo konkurentni, naslovi će doći!
1

Andre Villas-Boas tek što je stigao u Chelsea najavljuje sjajnu sezonu i naslove. Novi trener Chelsea želi vratiti trofeje na Stamford Biridge i boriti se za naslove

VIDEO

Tridesetrogodišnji portugalski nogometni trener Andre Villas-Boas počinje se suočavati sa zadacima koji ga očekuju na Stamford Bridgeu a koje treba ispuniti što je bolje moguće.

U intervjuu za Premierleague.com izjavio je kako mu je prvi cilj svakako povratak trofeja u Chelseajevu riznicu koja je prošle godine pod vodstvom Carla Ancelottija ostala potpuno prazna. Smatra kako je najvažnije za klub da bude konkurentan u Premiershipu i da se bori za titulu prije svega zbog atmosfere u svlačionici.

Također nada se da su u klubu zadovoljni dosadašnjim dijelom priprema te da će dobiti dovoljno vremena da od Chelseaja izgradi kompaktnu momčad iako nije htio komentirati Abramovičevu odluku o otpuštanju Ancelottija nakon dvije godine.

Kada je bio upitan za strategije koje misli promijeniti rekao je kako u nogometu nema mađioničara, te da će svoj eventualni uspjeh temeljiti na visokoj motiviranosti igrača i njihovoj želji za, kako osobnim, tako i kolektivnim uspjehom.

Naravno, nezaobilazna je tema i Fernando Torres. Upitan o njemu Villas-Boas je odgovorio kako je na treninzima odlično raspoložen i pokazuje dobru formu te da nikako nije uredu uspoređivati njegove igre sa igrama Andrija Ševčenka dok je nastupao za londonsku momčad. U dosadašnjim utakmicama Chelsea je nastupao u formaciji 4-3-3 koja je omogućavala istovremenu igru Drogbe i Torresa, a hoće li tako ostati i u prvenstvu tek ćemo vidjeti.

Inače Villas-Boas zasada uživa povjerenje momčadi koja predvođena kapetanom Johnom Terryjem ne skriva zadovoljstvo novim trenerom. No na njima je ipak da se na kraju pokažu na terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz