Obavijesti

Sport

Komentari 0

Virtualna humanitarna utrka 'Vukovaru sa srcem' u 2. izdanju

Virtualna humanitarna utrka 'Vukovaru sa srcem' u 2. izdanju

Preporuka je trčati Ulicom Grada Vukovara ili Vukovarskom ulica bilo gdje u Hrvatskoj, te inozemstvu, ali i sve alternativne lokacije potpuno su prihvatljive jer važno je sudjelovati

VIDEO

Povodom državnog praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga 2021., "Trči sa srcem", Štoperica.hr i portal Moja Domovina u suradnji sa Udrugom roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići organiziraju 2. izdanje virtualne humanitarne utrke "Vukovaru sa srcem".

Utrku su podržali I brojni poznati sportaši i trkači poput Ivice Kostelića i Matee Parlov Koštro. Ukupan prihod utrke preumjerava se direktno na tekući račun Udruge, te će se koristiti isključivo u svrhu financiranja programa "Rastimo, igrajmo se i učimo zajedno" – program poludnevnog boravka za djecu Vukovara koji osigurava neformalni predškolski odgoj za 40-ak djece, te rekreativne programe za 100-injak djece, mnoge od njih s različitim teškoćama u razvoju ili slabijeg imovinskog stanja.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar, je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem, koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.

Utrka se održava 18.11.2021., a s obzirom da je utrka nenatjecateljskog karaktera prihvaćati će se prijave trčanja sve do 21.11.2021. (nedjelja), a prijave se vrše putem sistema Štoperica.hr.

Preporuka je trčati Ulicom Grada Vukovara ili Vukovarskom ulica bilo gdje u Hrvatskoj, te inozemstvu, ali i sve alternativne lokacije potpuno su prihvatljive jer važno je sudjelovati. Ne postoji ograničenja dužine – prihvaća se sve iznad 1km, pri čemu su više nego dobrodošle i ultramaratonske distance, a tko nije u mogućnosti trčati prihvaća se i hodanje, planinarenje i vožnja u kolicima.

Startni paket sastoji se od startnog broja koji će biti dostupan u elektronskom obliku, a nagrada svim natjecateljima biti će digitalna zahvalnica Udruge "Vukovarski leptirići" koju će primiti na mail s kojeg su se prijavili na utrku, a zbog preusmjerenja kompletnog fonda prikupljenog od startnina direktno za rad udruge neće biti majica, startnih brojeva u fizičkom obliku i medalja.

Fotografije aktivnosti, ukoliko ste ih voljni podijeliti, primati će se na mail organizatora: Trci.Sa.Srcem@gmail.com, a natjecateljima će biti omogućene i objave aktivnosti direktno na Facebook eventu "Vukovaru sa srcem 2".

Odabrane fotografije biti će biti uvrštene i na zajednički video utrke po završetku iste. Svi natjecatelji pozivaju se da prilikom svojih aktivnosti poštuju sve važeće epidemiološke mjere kako ne bi dovodili svoje I zdravlje drugih u rizik. Preporučena startnina/donacija: 50 kn (i veće uplate su više nego dobrodošle) Kontakt: trci.sa.srcem@gmail.com, vukovaru.sa.srcem@gmail.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom